Mobilează-ți curtea și salvează planeta – mobilier de grădină din paleți reciclați, produs la Lipău

HomeActualitate

Mobilează-ți curtea și salvează planeta – mobilier de grădină din paleți reciclați, produs la Lipău

Să salvezi planeta pare o sarcină extrem de grea, dar poate fi mult mai ușor decât ai crede. Trebuie doar să pornești cu gândul că acest lucru nu se f

Puya și Vescan concertează la Ardud. Două zile de sărbătoare în 14 și 15 august
Două firme se bat pentru sutele de milioane venite din salubrizare. Continuam cu Florisal sau schimbam “placa”?
Incendiu la un coș de fum din Odoreu. Pompierii au intervenit rapid și au salvat situația
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Să salvezi planeta pare o sarcină extrem de grea, dar poate fi mult mai ușor decât ai crede. Trebuie doar să pornești cu gândul că acest lucru nu se face de unul singur, ci unind forțele tuturor celor care vor să se implice.

Cum poți face asta, ca simplu om?

 

Nu e greu deloc! Poți de exemplu să folosești în casa și curtea ta produse noi realizate din materiale reciclate. Mobilierul de grădină produs de cei de la Brela Int din Lipău este o variantă perfectă – atât pentru o curte modern-rustică cât și pentru a salva planeta.

Cei de la Brela Int, cu sediul în Lipău, județul Satu Mare, reciclează deșeuri solide de lemn, în special paleți. O parte din paleții reciclați sunt reparați și introduși înapoi în circuitul economic, o parte sunt desfăcuți pe bucăți și reprezintă materie primă pentru confecționarea de noi paleți iar resturile sunt tocate și transformate în combustibil solid pentru încălzirea – bricheți.

Un produs mai noi al celor de la Brela Int îl reprezintă însă mobilierul de exterior realizat din paleți reciclați. Aceștia au reușit să îmbine atât de plăcut bucăți de paleți încât i-au transformat în scaune, băncuțe și chiar mese, perfecte pentru terase, pentru curți și chiar pentru diferite localuri în aer liber.

Unde mai pui că un astfel de mobilier este unul rezistent, care va arăta bine ani buni în curtea sau pe terasa ta, existând șanse minime să se strice ceva la el, căci materialul folosit este unul extrem de solid. Iar dacă te plictisești de el e foarte simplu să îl revopsești și să dai întregii zone un alt aspect.

De la Brela Int puteți comanda mobilierul de grădină fie în varianta sa primară, stric mobilierul de lemn, cât și pernele pentru băncuță și scaun, sticla pentru masă sau rotițele pentru masă, toate ajungând la tine gata ansamblate. De asemenea poți să alegi dacă lemnul să rămână în culoarea sa naturală, să fie vopsit într-o culoare anume sau să primească aspectul de lemn învechit, prin ardere. Singura ta sarcină rămânea ceea de a pregăti cafeaua și de a o savura în noul decor completat de aceste produse minunate. Și în timp ce te odihnești pe băncuța de paleți, poți să fii recunoscător că prin achiziția ta ai salvat planeta.

Pe cei de la Brela Int îi găsiți în localitatea Lipău nr 48A, dar mai ușor pe puteți urmări activitatea pe www.brelaint.ro sau pe pagina lor de Facebook: Brela Int

Iar dacă vreți să îi contactați, o puteți face la adresa de email: office@brelaint.ro sau la numărul de telefon: 0755 147 423

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!