Sindicatul Europol, victorie în instanță în fata Inspectoratului de Poliție

HomeActualitate

Sindicatul Europol, victorie în instanță în fata Inspectoratului de Poliție

Sindicatul Europol, fel mai tânăr și se pare cel mai activ sindicat din politie care luptă pentru drepturile polițiștilor a punctat o victorie uriașă

Boineștiul s-a luminat azi noapte de la o șură în flăcări
Virus regulamentar – la Satu Mare circula doar pe mijlocul drumului
Deputat Ioana Bran “Șeful FMI a laudat România pentru rezultatele obținute”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sindicatul Europol, fel mai tânăr și se pare cel mai activ sindicat din politie care luptă pentru drepturile polițiștilor a punctat o victorie uriașă la Satu Mare.
Sindicatul a dat în judecata Inspectoratul de Poliție Județean pentru ca în perioada 2016-2018 polițiștii de la sectia investigații criminale nu au beneficiat de norma de hrană, prin simpla decizie de atunci al șefului acestui departament.

“Polițiști privați de norma de hrană!
S-a făcut dreptate!
Inca o lupta câștigată împotriva I. P. J. Satu Mare

In fapt, mai mulți polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale nu au primit norma de hrană timp de aproape 2 ani de zile pentru ca “șeful” de birou de la acea vreme a considerat,de la sine putere, ca polițiștii aflați în subordinea sa (printr-un act de imputernicire intrucat acea poziție nu a fost ocupată prin concurs) nu merita aceasta norma de hrană care se acordă pentru munca în ture sau schimburi și nu a făcut nici un demers în acest sens.
Sindicatul Europol a reusit prin măiestria domnului avocat Vasvari Viorel sa obțină o hotărâre definitiva și irevocabila care obliga IPJ Satu Mare la plata normei de hrană către membrii noștri de sindicat care au fost privați de acest drept în perioada 2016-2018.
II mulțumim pe acesta cale domnului avocat și transmitem conducerii IPJ ca ne-am dori ca astfel de situații sa fie rezolvate pe plan intern sa nu mai fim nevoiți sa încarcăm cu dosare noi sălile de judecată.”, transmit cei de la Europol Satu MareNe puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!