Șofer surprins de bagajul din mașină – 4 colete de țigări de contrabandă

HomeActualitate

Șofer surprins de bagajul din mașină – 4 colete de țigări de contrabandă

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni desfășurate pe linia combaterii contrabande

Un nou scandal în Oaș. Mamă și fiu au tăbărât pe un vecin și l-au bătut până a ajuns la spital
Scandal într-un club din Satu Mare. Amenințări cu cuțitul, gaze lacrimogene și panică
Dansatorii de la LogaDance au cucerit Bihorul. Șase medalii obținute
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni desfășurate pe linia combaterii contrabandei cu țigări, peste 8.000 de pachete de proveniență extracomunitară, în valoare de peste 94.000 lei. Totodată, patru autoturisme folosite în activitatea infracțională au fost indisponibilizate pentru continuarea cercetărilor.

În data de 15 octombrie 2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tarna Mare – județul Satu Mare – au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 23.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat, în curtea unui imobil din localitate, un autoturism marca Dodge Caravan încărcat cu colete ambalate asemănător baxurilor cu țigări.

Deoarece proprietarul imobilului a declarat că nu ştie cum a ajuns maşina acolo, polițiștii de frontieră au transportat-o la sediul SPF Tarna Mare. Aici au inventariat marfa şi au constatat că sunt nouă colete care conțin 4.500 pachete cu țigări, cu timbru tip duty free, în valoare de 52.650 lei. Autovehiculul, în valoare de aproximativ 5.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională.
Sursa: Politia de frontieraNe puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!