Polițiștii din Germania îl căutau cu disperare, dar l-au prins cei de la Petea

HomeActualitate

Polițiștii din Germania îl căutau cu disperare, dar l-au prins cei de la Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un bărbat din Prahova, că

Moș Nicolae a adus pentru trei jandarmi avansări în grad pentru merite deosebite
Tai porcul zilele acestea. Vezi programul cabinetelor unde se face examenul trichineloscopic
Din 22 aprilie reîncepe testarea pentru recuperarea permisului auto
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un bărbat din Prahova, căutat de autoritățile din Germania pentru săvârşirea de infracțiuni contra proprietății.

În data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetățeanul român M.I., în vârstă de 34 ani, domiciliat pe raza județului Prahova.

La verificări, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din Germania, pe numele acestuia fiind emis un mandat european de arestare pentru infracțiuni contra proprietății.

Drept urmare, aceasta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0