Adrian Cozma: “Piețele agroalimentare rămân deschise!”

HomeCampanie electorala

Adrian Cozma: “Piețele agroalimentare rămân deschise!”

Candidatul PNL la Camera Deputaților, Adrian Cozma, face lumina în toate informațiile alarmiste aruncate în ultimele zile în spațiul public și asigura

Radu Panait vrea să schimbe din temelii oamenii din primărie pentru a avea randament mai bun în activitatea publică
Dorel Coica, la final de campanie electorală: ” Apaserv este compania de familie a lui Kereskenyi”
Primul primar care se retrage, pentru a lăsa locul generației mai tinere, deși nu avea cine să îl bată în alegeri
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Candidatul PNL la Camera Deputaților, Adrian Cozma, face lumina în toate informațiile alarmiste aruncate în ultimele zile în spațiul public și asigura populația ca piețele vor rămâne deschise.
“Cred că e important ca toți producătorii locali, fermierii să poată vinde produsele pe care le au și cred totodată că e nevoie de o mai bună organizare în piețe.

Am umblat în multe piețele agroalimentare în această perioadă și lucrurile se pot așeza dacă luăm măsuri bune la intrarea în piețe și la desfășurarea efectivă a comerțului din fiecare piață amenajată.

De altfel măsura Guvernului la asta se referă și cred că e bine să fie ordine în piețe din punct de vedere sanitar. E bine pentru toată lumea.

Mâine vom ști exact măsurile pentru piețe și nu numai și sunt convins că producătorii noștri își vor vinde produsele în continuare și în condiții bune și sigure.” transmite Adrian Cozma

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0