Radu Panait, candidat la Camera Deputaților: „PSD, PNL si UDMR au mințit!”

HomeCampanie electorala

Radu Panait, candidat la Camera Deputaților: „PSD, PNL si UDMR au mințit!”

Initiațiva cetățenească „Fără penali în funcții publice” a fost momentul politic care a scos în evidență partidul USR și care a câștigat încrederea mu

Primarul Aurelia Fedorca, candidatul PSD la Negrești Oaș, își prezintă echipa câștigătoare
A început asfaltarea Autostrăzii Codrului, în penultima zi de campanie electorală, pe baza unui contract din… 2015!
Adrian Ștef: „Am ajuns să sărbătorim închiși în case 1 Decembrie. Am trăit cle mai trist 1 Decembrie„
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Initiațiva cetățenească „Fără penali în funcții publice” a fost momentul politic care a scos în evidență partidul USR și care a câștigat încrederea multor cetățeni de a se alătura acestei organizări politice.

Unul dintre aceștia este și președintele USR Satu Mare, Radu Panait, care acum este candidat la Camera Deputaților din partea alianție USR-PLUS. Acum inițiativa pe care el a susținut-o și pentru care a stat în frig pentru a aduna semnături a fost respinsă în Parlament, tocmai când îi mai lipsea un pas să devină lege iar politicienii certați cu legea să fie eliminați din viața publică.

„„PSD, PNL si UDMR au mințit!
Au boicotat “Fără penali în funcții publice”, sfidând voința a peste un milion de români care au semnat împotriva hoției.
Singura soluție pentru igienizarea clasei politice este alegerea, în 6 decembrie, a unui nou Parlament format din oameni onești.
La final de zi, la ce să ne așteptăm dacă o bună parte din parlamentarii sătmăreni au făcut blat și au votat legile lui Dragnea?„, afirmă Radu Panait.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0