Candidatul PSD la Camera Deputaților, Radu Cristescu: “Orban e mai periculos ca noul coronavirus”

HomeActualitateCampanie electorala

Candidatul PSD la Camera Deputaților, Radu Cristescu: “Orban e mai periculos ca noul coronavirus”

Candidatul PSD pentru Camera Deputaților, Radu Cristescu, nu ii slăbește pe cei de la PNL și le da câte o replica pentru fiecare declarație are acesta

Pataki Csaba, după semnarea contractelor cu Ministerul Sănătății: „Astăzi am făcut un pas important pentru creșterea performanței actului medical la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare”
Moarte cruntă pentru un sătmărean, în Germania. Dispariția lui Raul Pintea a îndoliat tot județul
Incendiu în pădurea Noroieni. Flăcările se văd de la depărtare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Candidatul PSD pentru Camera Deputaților, Radu Cristescu, nu ii slăbește pe cei de la PNL și le da câte o replica pentru fiecare declarație are acesta.

“Astăzi, de ziua internațională a bunăvoinței vreau sa va spun ca nu o sa am nici un fel de bunăvoința împotriva virusului galben și a dreptei Unite formate din PNL, USR și PMP, aceasta dreapta atât de toxica României.

Acum câteva zile reprezentanții și candidații PNL au făcut o conferința de presă în care au spus o serie de minciuni, de neadevăruri, ei fiind obișnuiți cu minciunile.
Vreau sa le demontez toate minciunile.

PNL minte cum respira. Nici unul dintre reprezentanții PNL Satu Mare nu a participat la realizarea bugetului și nici la guvernare. Probabil Adrian Cozma și Ioan Savu erau ocupați cu lucrurile ilegale pe care le fac. Deficitul public în octombrie 2018 a fost de 2,18 dij PIB. Iar liberalii l-au adus la 4,6% cum au fost diferite cheltuieli, ca și cumpărarea de rachete. Toată lumea e în pandemie iar noi cumpărăm rachete. Cat despre cele 30 de miliarde despre care zic ca erau restante, mint cu nerușinare. Răspunsul Ministrului Finanțelor către parlamentari arata ca restantele erau de 4,8 miliarde de lei.

Ce mai zic nazdravanii liberali. Ei zic ca au eliminat supraaciza pe carburant, taxele pe munca part-Time. Aceste masuri cu care se lauda ei sunt masuri care au aruncat în aer deficitul public. Bugetul statului a pierdut peste 10 miliarde de lei în 2020.

Mai vorbesc de IMM Invest pe care îl prezintă ca un mare succes și ca au participat 20.000 de firme. Referitor la acestea le spun ca acest calcul este prost făcut. Practic din contractele de credit încheiate de 13 miliarde d ekei, în economie au ajuns doar 2,4 miliarde de lei. Restul vor veni în 3 și 6 ani.

Sunt foarte multe minciuni în ceea ce au prezentat ei ca succes a unui am de guvernare liberală. Au împrumutat 135 miliarde de lei și au crescut datoria publica mai mult decât datoria cumulata în 2010-2012, în ani de criza. Sunt campionii găurilor.

Au furat banii pensionarilor și i-au dat furnizorilor de credite și de armament.

În cei 2 ani și 10 lumi de guvernare pensiile au crescut cu 60%, 45% punctul de pensie și restul prin scutire CASS. ” afirma Radu Cristescu.

Radu Cristescu mai afirma ca liberalii încearcă doar sa minta și sa manipuleze prin comunicările publice și ca de fapt situația reala este una mult mai dezastruoasa.

Acesta a mai adus în discuție închiderea și apoi redeschiderea piețelor, o lege pe care cei de la PSD au votat-o.
” II cerem la Iohannis sa nu trimita legea la reanalizat sau la CCR, căci producătorii romani au nevoie de ele pentru a trai.
În tot acest timp, țin școlile închise dar păcănelele le țin deschise”, a mai adăugat candidatul PSD.

Referitor la alegerile care se organizează în vârf de pandemie, Cristescu afirma ca pe cei de la PNL nu ii interesează sănătatea și siguranța sătmărenilor.
Acesta a atras atenția ca numărul de infectați de la Satu Mare a crescut doar după vizita ministrului Sănătății, Tătaru, lucra pe care nu îl considera o simpla coincidenta.

“La acesta alegeri a vota îndeamnă a te salva. Votezi ca să te salvezi, votezi ca să salvezi sănătatea, viata, locul de munca și bunăstarea familie tale. Guvernul Orban e mai periculos decât noul coronavirus,pentru ca amenință nu doar sănătatea cu amenință economia, veniturile oamenilor. E mai periculos sa stai acasă cu Orban încă 4 ani decât sa vii pe 6 decembrie ca să votezi, sa te salvezi”, a conchis Radu Cristescu, candidatul PSD la Camera Deputaților.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0