Kirilă Funerar a deschis un nou magazin în Satu Mare 

HomeActualitate

Kirilă Funerar a deschis un nou magazin în Satu Mare 

Kirilă Funerar a deschis un nou magazin de Servicii Funerare în Satu Mare. Decesul cuiva apropiat este un moment de cotitură prin care trecem fieca

Imagine ireal de frumoasă cu fulgerele de marți seara! Un fotograf sătmărean le-a surprins
ACCIDENT PE DN19: O șoferiță a ajuns în șanț
Amendă cu repetiție pentru un tânăr care vinde parfumuri contrafăcute în centru
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Kirilă Funerar a deschis un nou magazin de Servicii Funerare în Satu Mare.

Decesul cuiva apropiat este un moment de cotitură prin care trecem fiecare mai devreme sau mai târziu. 

Cei mai mulți dintre noi nu știm ce avem de făcut în cazul unui deces, ce avem de pregătit și care sunt formalitățile de care e neapărat să ne ocupăm. 

De asemenea, sunt multe lucruri de care trebuie să ținem cont și timpul e prea scurt ca să le facem singuri pe toate. Avem nevoie de ajutor! Și nu orice fel de ajutor, ci de unul specializat oferit de o firmă de servicii funerare cu experiență, precum Kirilă Funerar. 

Pentru a sprijini sătmărenii aflați în clipe încercare, firma a deschis un nou magazin funerar pe Strada Prahova, R25, în apropiere de Spitalul Nou. 

De ce să apelăm la o firmă de servicii funerare? 

Moartea aduce multă durere în sufletele noastre și de multe ori ne e greu să luăm decizii corecte în aceste momente. Cel mai bine e să lăsăm grijile legate de pregătirea persoanei decedate și de întocmirea documentației legale pe mâinile unor profesioniști, care s-au confruntat cu mii de situații de acest fel. 

Echipa Kirilă Funerar vă spune cu răbdare toți pașii care trebuie îndepliniți până la înmormântarea decedatului. 

 

Serviciile oferite de Kirilă Funerar 

Firma acordă serviciile de care avem nevoie în momentele de cumpănă. 

Mai exact, e vorba despre transportul defunctului cu o autoutilitară specială (în oraș sau alte localități), îmbălsămare profesională prin Tanatopraxie, întocmirea dosarelor pentru obținerea certificatului de deces, adeverinței de înhumare și ajutorului de înmormântare. 

Produsele pe care vi le pune la dispoziție sunt sicrie elegante, la toate categoriile de prețuri, cruci metalice, lumânări, coroane și aranjamente florale.

De asemenea, dacă un apropiat a decedat în străinătate, Kirilă Funerar oferă servicii complete de repatriere decedați. Până acum a adus acasă persoane decedate în toată Europa, iar țările unde au fost cel mai frecvent solicitați sunt Germania, Marea Britanie, Belgia și Italia. 

Pe lângă toate acestea, dacă aveți alte nelămuriri legate de pregătirea pentru înhumare, echipa vă stă la dispoziție cu sfaturi practice. 

Pierderea unui om iubit e deosebit de grea, dar și în aceste situații delicate cineva e pregătit în fiecare zi, la orice oră să ne ofere ajutorul de care avem nevoie. 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!