Adrian Cozma la conferința săptămână “Răspundem declarațiilor și aberațiilor celorlalți”

HomeActualitate

Adrian Cozma la conferința săptămână “Răspundem declarațiilor și aberațiilor celorlalți”

Adrian Cozma, președintele PNL, alaturi de Augustin Istoc, primvicepresedinte al organizației municipale au organizat conferința de presă săptămână pe

Many Gyenes doar pe trei în etapa de azi, dar păstrează poziția de lider la categoria Motto
Satu Mare a ajuns în finala competiției Capitala Tineretului din România. Baia Mare și Iași sunt competitoarele sătmărenilor
Unde am ajuns!? O femei a fost tâlhărită în zorii zilei, într-o zona extrem de circulată
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Adrian Cozma, președintele PNL, alaturi de Augustin Istoc, primvicepresedinte al organizației municipale au organizat conferința de presă săptămână pentru a prezenta noi planuri ale PNL pentru România și pentru a răspunde declarațiilor și aberațiilor contracandidatilor.

“Oricine poate vorbi despre sistemul de sănătate, dar în nici un caz PSD sau oamenii plagiatorului Ponta. Ei nu ar avea voie sa vina nici măcar cu o părere.
Din 2012 de când PSD s-a aflat la Guvernare și implicit ProRomania, sa ne amintim cine au fost cei trei miniștri ai sănătății. Fiecare dintre ei sunt anchetați penal. Unii dintre ei au mai făcut și arest preventiv.
Pentru ce?
Pentru abuz în serviciu, delapidare, luare de mita.
Acestia sunt oamenii pe care PSD i-a livrat și din cauza lor nu avem un sistem medical bine pus la punct. De asta PNL când a venit la Guvernare nu a găsit stocuri, nu a găsit materiale, nu a găsit multe. Am încercat si s-au investit mulți bani iar acum sistemul de sănătate funcționează cum poate”, afirma Adrian Cozma

Acesta a mai declarat ca cei care azi vorbesc despre sistemul de sănătate negau pandemia și au atacat la Curtea Constituțională legile care se dorea sa ii protejeze pe oameni.

Acuzația ca cei de la PSD,în șapte ani, cu mici pauze, nu au săpat un metru de fundație pentru noi spitale.

“Personal, am doua proiecte pe care vreau sa le prezint astazi, pentru ca nu ne bazam doar pe vorbe.
Masa calda pentru elevii din clasele I-Viii și înlocuirea programului laptele si cornul. Astfel elevii ar beneficia de o masa calda și consistenta și am evita ca mulți copii sa se culce seara cu stomacul gol.
Trebuie sa avem grija de sănătatea copiilor noștri și sa oferim copiilor condițiile optime de a învață, iar hrănirea e un criteriu ca ei sa poată sa se concentreze pe învățare.
Piețele de legume și fructe sunt pline, iar eu consider ca o mare parte a legumelor și fructelor din mesele elevilor vor veni chiar de acolo, de la producători, fiind un sprijin și pentru aceștia.

Un alt proiect la care tine și pe care în primele zile de mandat de parlamentar îl voi susține e acordarea unei suprafețe de teren pentru tinerii sub 40 de ani, care doresc sa construiască un teren, oriunde în România.
Totodată, tinerii care se reloca în mediul rural, sa aibă prioritate sa arendeze pana la 20 de hectare de teren pentru microferme.

Primariile trebuie sa facă publice terenurile disponibile avute în administrare precum și cele pe care le deține statul roman.

Fie ca vorbim din punct de vedere agricol sau din punct de vedere demografic, pentru mine reprezinta o prioritate satul romanesc. De aceea am aceasta propunere cât se poate de aplicata în ceea ce privește tinerii”, a mai afirmat Adrian Cozma.

Augustin Istoc a fost reactivat în activitatea politica odată cu schimbarea conducerii partidului, începând sa fie din nou prezent pe prima scena a politicii, implicit în emisiuni de televiziune. Acesta are și câteva off-uri.

“Cam doua treimi pe care le avem în studiourile TV sunt conectate la scoli și piețe, dar mai puțin suntem lăsați sa vorbim despre programe și ce dorim sa facem.
De exemplu din partea domnului Cristescu am avut o ploaie de acuzații și injurii în data de 14 noiembrie. Acest om are un tupeu și o nesimțire vizavi de declarațiile pe care le face și bazele de date cu care crede ca susține ceea ce spune.
Dansul vad ca este omul numărul 1 al PSD. Nu știu, domnul Roca a dispărut? Vad ca domnul Cristescu vrea toată atenția.” a afirmat Augustin Istoc.

Acesta a demontat rand pe rand acuzațiile lui Cristescu, cu exemple clare din PSD din 1990 pana în prezent.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0