Protestul anti-carantină și Pro-Horeca a fost anulat de organizatori înainte de a se lăsa cu amenzi

HomeActualitate

Protestul anti-carantină și Pro-Horeca a fost anulat de organizatori înainte de a se lăsa cu amenzi

Zilele trecute a apărut în mediul online un eveniment prin care sătmărenii erau indemnați să iasă în stradă pentru a protesta împotriva guvernului și

Șobolanii se înmulțesc fără oprire la Carei – oamenii sunt disperați
Bercu Roșu rămâne zonă de agrement, dar se eliberează buletine pe adresele din zonă pentru cei care nu au altă locuință
Soluție de compromis găsită de primărie pentru problema asfaltărilor. Își face firmă proprie de asfaltări
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Zilele trecute a apărut în mediul online un eveniment prin care sătmărenii erau indemnați să iasă în stradă pentru a protesta împotriva guvernului și a măsurilor pe care le-au impus în această perioada. Marea nemultumire a celui care a creat evenimentul a fost carantinarea municipiului Satu Mare, care a dus si la inchiderea totală a celor din Horeca.

În primele ore de la crearea evenimentului a fost agitație în jurul acestuia adunând o serie de susținători și de persoane revoltate, dar energia lui s-a stins în zilele următoare, finalizându-se cu anularea evenimentului creat pe Facebook.

Prin urmare, sâmbătă la Satu Mare nu mai avea loc nici un protest. Astfel de forme de adunare sunt interzise în perioada de carantină, lucru menționat în dispozițiile pe care se bazează această carantină a municipiului. Cel mai probabil dacă protestul ar fi avut loc, protestatarii ar fi fost dispersați în primele minute de către oamenii legii.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0