Liberalul Victor Cernea, atac la Marcela Papici: “Dacă renunță, să renunțe până la capăt”

HomeActualitate

Liberalul Victor Cernea, atac la Marcela Papici: “Dacă renunță, să renunțe până la capăt”

Liberalul Victor Cernea lansează un atac la candidatul independent la Camera Deputaților, Marcela Papici, după ce aceasta a semnat o declarație notari

Tânărul a cărui mână a fost măcinată de batoză, pe câmp, are nevoie de 50.000 de euro pentru o proteză
Un șofer beat și grăbit a ajuns pe spațiul verde în municipiul Satu Mare. Alcolemia lui a speriat polițiștii
Europarlamentarul Daniel Buda a demarat clarificarea lucrurilor privind agricultura ecologică și subvenționarea ei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Liberalul Victor Cernea lansează un atac la candidatul independent la Camera Deputaților, Marcela Papici, după ce aceasta a semnat o declarație notarială care prevede ca renunță la pensia speciala în cazul în care este aleasa deputat.

Victor Cernea ii cere candidatului Marcela Papici sa renunțe la privilegii pana la capăt, făcând referire la o remunerație pe care o primește soțul acesteia de la o instituție subordonata Consiliului Județean, ce-i drept una fără mare impact, dar care învârte bani mulți.
Redăm în continuare mesajul acestuia:

“Sunt un tânăr care vreau un altfel de viitor, dar ce părere să am despre privilegiații vremii?
Din păcate, constat că de multe ori, minciuna și tupeul țin astăzi loc de adevăr.
Știm cine, de treizeci de ani, votează continuarea regimului comunist. Pentru că dacă România a fost roșie, a fost numai din cauza celor care au votat așa. Iar cei care au votat așa fără niciun regret au fost acei pensionari “speciali” care „au primit serviciu și case”, au fost scoși la pensie cât mai devreme și aleg în permanență comunismul care îi protejează.
Să nu ne mai ascundem. Majoritatea au avut câștiguri în permanență, gratuități, subvenții, reabilitarea blocurilor din bugetul statului, când nicio altă categorie de vârstă nu a beneficiat de asemenea facilități.
Tinerii de astăzi nu au locuri de muncă, stau în chirie, nu își întemeiază o familie. Generația de vârstă mijlocie se zbate între locuri de muncă instabile, rate la bănci, cheltuielile de întreținere a copiilor. Asta în timp ce unii stau să plimbe hârtii pe salarii mari, după ce au ieșit bine mersi la pensie.
Avem multe astfel de cazuri. Am văzut o doamnă candidat care se tânguie pe la televiziuni și ne vorbește de valori și cere celorlalți candidați să renunțe de pe acum la pensie.
Foarte frumos, doamna Papici. Oare cum ar fi să renunțe soțul dumneavoastră la sinecura de la ADI Apă și Canalizare din subordinea Consiliului Județean și să ajungă acolo un tânăr competent? Ce părere aveți? N-ar fi mai productiv pentru noi toți ca soțul dumneavoastră și alții ca el să lase un pic să respire țara asta?
Ei vor să fie pensionari cu pensii babane, salariați în același timp cu salarii babane, iar dumneavoastră le cereți candidaților să renunțe la privilegii.
Eu sunt de acord dar dumneavoastră sunteți de acord cu solicitarea noastră ca toți pensionarii care au lucrat în sistemul public să își desfășoare eventualele activități doar în mediul privat?

Ce ziceți?”, transmite liberalul

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!