Adrian Ștef, ProRomania: “Școala online este groaznică”

HomeCampanie electorala

Adrian Ștef, ProRomania: “Școala online este groaznică”

Adrian Stef și Octavian Petric, principalii candidați ai ProRomania la Senat, respectiv Camera Deputaților, au organizat o conferinta de presă pentru

Adrian Cozma în Țara Oașului – “Voi promova această minunată regiune a țării – Țara Oașului!”
Radu Panait, USR PLUS: “România are nevoie de autostrăzi pe bune, nu pe hârtie”
Romeo Nicoară, deputat: E timpul să câștigăm împreună ca sătmăreni la alegerile locale
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Adrian Stef și Octavian Petric, principalii candidați ai ProRomania la Senat, respectiv Camera Deputaților, au organizat o conferinta de presă pentru a mai transmite o parte din propunerilor lor de proiecte de guvernare precum și analiza a ultimelor intamplari din jurul nostru

“As vrea sa vorbim de cazul bătrânului care a murit de Covid pana a așteptat sa fie transferat la spital. E clar ca sistemul medical, și cel din Satu Mare este depășit. Acest val doi de care ne zice PNL este doar o perdea de fum pentru a organiza ei alegerile locale.

Sistemul medical este depășit, medicii sunt obosiți, depasiti, numărul lor este mic și dacă guvernul ar fi făcut ceva cu creșterea numărului de paturi la ATI, tot nu era de ajuns, căci nu avem cadre medicale.
Ce s(l-a întâmplat cu acest bătrân demonstrează ca sistemul este depășit, iar guvernul nu a reușit sa crească numărul de paturi. Ziceau ca la Satu Mare au crescut numărul de paturi cu 50%, dar de fapt a fost doar cu 10%.
Acum urmează 2 zile libere și se pregătește exact scenariul lui Iohannis, va scădea numărul infectaților, căci se vor face mult mai puține teste. Asta va fi ca un indemn la bot, sa iasă lumea căci au scăzut numărul de infectați.
PNL și Iohannis sunt în stare sa calce pe cadavre doar ca să obțină procentele care și le doresc în campanie.

Am văzut chiar la postările președintelui care îl critica, pentru ca nu mai accepta măsurile de îngrădire. Mai apoi președintele vorbește de vaccin și de centre regionale, cum se va face vaccinul, cine și unde, dar unde e vaccinul.
Bineînțeles pentru a acoperi numărul mare de infectați, nenorocirea de la Piatra Neamț, mortul de la Satu Mare – pentru care nu își asuma nimeni răspunderea. “, a declarat Adrian Stef

Acesta afirma ca valul doi al pandemiei a prins Guvernul total nepregătit dar ei se pregătesc doar de alegeri, singura măsura fiind sa carantineze localități.

Acesta a mai atins și subiectul educației, unde afirma ca se continua cu stresul și agresiunea la adresa copiilor.

“Școala online este groaznica. Daca eram un locul copiilor mei, nu știu cum gestionăm aceasta situație. Dacă pana acum copiii se bucurau când se oprea școala și aveau vacanta forțată, acum își doresc sa se întoarcă la școală.”, a mai adăugat Adrian Stef

Candidatul ProRomania a mai făcut referiri la școlile de meserii, unde practica la strung, la legat cabluri, nu se poate face online. Acesta preconizează ca după ce va trece toată aceasta pandemia va rămâne în urma o criza, economica și de educație, a locurilor de munca și a oamenilor profesioniști.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0