Iluminat festiv fără public în acest an. Cine a apăsat butonul care a pornit iluminat orașul

HomeActualitate

Iluminat festiv fără public în acest an. Cine a apăsat butonul care a pornit iluminat orașul

Restricțiile cauzate de coronavirus au făcut ca în acest an aprinderea iluminatului festiv de sărbători sa nu fie festiv. Momentul a fost ținut sec

”Între Chin și Amin”, filmul care cutremură România ajunge la Satu Mare, cu ajutorul celor de la Rotary Satu Mare
Un tânăr din Carei a fost bătut de doi prieteni până ce a ajuns la spital
Mesajul de Paște al Parlamentarilor UDMR din județul Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Restricțiile cauzate de coronavirus au făcut ca în acest an aprinderea iluminatului festiv de sărbători sa nu fie festiv.

Momentul a fost ținut secret de primărie tocmai pentru a nu crea aglomerație și pentru a feri grupuri diferite de oameni sa intre in contact unele cu altele.

Aprinderea iluminatului de Crăciun a avut loc în aceasta seara, fiind prezenți la moment doar primarul și familia campioanei olimpice Simona Pop, copiii acesteia fiind cei care au aprins luminile din oraș.

” 🎄 Momentul aprinderii iluminatului de Sărbători esre umbrit în acest an de pandemia de coronavirus, dar ne dorim ca luminițele ce împânzesc de azi centrul orașului să fie simbolul unei raze de speranță pentru toți sâtmarenii. Nu putem lăsa ca acest virus să omoare și spiritul magic al Sărbătorilor de iarnă!

Simbolic, aprinderea luminilor a fost făcută de copiii campioanei olimpice Simona Pop, cetățean de onoare al municipiului Satu Mare, dar ne-au lipsit sătmărenii care in alte condiții ar fi fost în număr mare alături de noi.În aceste momente dificile, trebuie să fim uniți, puternici și să mergem mai departe cu convingerea că totul va fi bine!🎄”, transmite edilul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!