Octavian Petric le mulțumește sătmărenilor pentru căldură cu care l-au primit în campania electorală

HomeActualitateCampanie electorala

Octavian Petric le mulțumește sătmărenilor pentru căldură cu care l-au primit în campania electorală

Deputatul Octavian Petric și candidat pentru un nou post de deputat a fscut o trecere în revista a celor 4 săptămâni de campanie făcută de ProRomania,

FORMULA 1 | GRAN PREMIO DE MÉXICO 2018 | DETALII TEHNICE
Oraşul Ardud din Satu Mare va beneficia de internet WI-FI gratuit pe străzi
Un nou „zmeu”al șoselelor potolit de polițiștii din Ardud
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deputatul Octavian Petric și candidat pentru un nou post de deputat a fscut o trecere în revista a celor 4 săptămâni de campanie făcută de ProRomania, în cadrul ultimei campanii electorale din viitorii 4 ani.

“În ciuda carantinării am avut o campanie activa, prin mass media, online, prin rețelele de socializez. Am avut și activități off-line, în localitățile care nu au fost carantinare.

Răspunsurile primite de la sătmăreni ne dau speranțe, ei ne transmit ca s-au saturat de PNL, de blaturi și de restricții.

Ultimele sondaje, publicate chiar ieri, atât PNL cât și PSD sunt în picaj, iar ProRomania are 9,5% ca intenție de vot. Și mai avem un sondaj foarte bun care releva ca romanii îl doresc pe Victor Ponta sa fie prim ministru al României.”, transmite Petric.

Acesta le-a mulțumit sătmărenilor pentru primirea călduroasă pe care le-au făcut-o peste tot pe unde au trecut, în ciuda măsurilor grele și restrictive, care le schimba viata în mod negativ, cu care se confrunta

” De ce ProRomania? Pentru ca PSD și PNL nu mai sunt partide care sa facă ceva pentru comunitate ei au pus prioritate interesele personale și nu ale comunității.
II asigur a pe sătmăreni ca ProRomania își va pune în aplicare planul, încă din prima zi de guvernare și vom susține un guvern sau un partid numai în condițiile în care vor prelua și punctele din programul de guvernare propuse de noi. “, a mai declarat Petric Octavian.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!