Adrian Stef: “PNL ne scăpă de coronavirus dar vom muri de foame”

HomeActualitateCampanie electorala

Adrian Stef: “PNL ne scăpă de coronavirus dar vom muri de foame”

Adrian Ștef, candidatul ProRomania la Senat a adus un nou exemplu de pe plaiurile sătmărene ca sistemul de sănătate este depășit și masurile luate de

Patru comune din județ vor fi dotate cu autospeciale de stingere a incendiilor ce le concurează pe cele ale pompierilor, printr-un proiect transfrontalier
Activități desfășurate de polițiști pentru siguranța cetățenilor
OPINIE! Când crezi că poți să iei presa la p*la pentru că o „freacă în c*r” să afle mai multe decât vrei tu să afle
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Adrian Ștef, candidatul ProRomania la Senat a adus un nou exemplu de pe plaiurile sătmărene ca sistemul de sănătate este depășit și masurile luate de guvern nu sunt cele potrivite pentru aceasta pandemie.

“Din păcate o satmareancă a murit ca nu a putut sa beneficieze de o ambulanță în timp util. Se vede încă o data ca sistemul de sănătate este depășit.

Am semnalat aceasta problema încă de la începutul valului 2 al pandemiei. Am cerut guvernului testarea în masă, afirmând ca aceasta e soluția, nu carantinarea.
Ei zic ca acum LA Satu Mare am scăpat de carantină dar de fapt nu e asa, ca avem aceleasi restricții.

Eu cred ca PNL își urmează doar planul, acum ii liniștesc pe romani și sătmăreni, ca au scăzut cazurile, dar de fapt urmăresc alte lucruri.
Au scos carantină ca să nu se facă de ras, ca nu știa lumea nici măcar ce sa completeze pe declarație ca să mergi la vot. Eu zic ca este singurul motiv pentru care s-a scos declaratia.

Numărul de infectați a scăzut de fapt pentru ca am avut weekend prelungit. Dacă urmărim cifrele, la 10.000 de teste avem 4500 de infectați. Dacă se făceau 50.000 de teste ca înainte era dezastru, trebuiau sa amâne alegerile.

Noi am spus-o, testarea în masă este soluția. Școlile le țin deschise, dar pentru vot le deschid duminica. Afacerile ar fi trebuit sa le deschidă și toată lumea sa își reia viata normala.
În direcția în care merge PNL ne vor săraci, ne scapă de coronavirus și vom muri de foame.”, declară Adrian Stef

Acesta a mai făcut referire la nerespectarea carantinării de către prefectul Radu Bud, afirmând ca tocmai cei care ne solicita noua sa respectam anumite masuri, nu le respecta.

Adrian Stef a mai declarat ca a fost cel mai trist 1 Decembrie din istorie. “Prefectul, ca și Iohannis s-au izolat cu garduri și totul s-a ținut la secret”, mai afirma candidatul ProRomania la Senat.

Dacă sătmărenii vor sa își reia viata normala și sa își recapete drepturile, Adrian Stef ii îndeamnă pe sătmăreni sa voteze ProRomania, poziția 2 pe buletinele de vot.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!