Câini fără stăpân în așteptarea unei noi familii

HomeActualitateReportaje

Câini fără stăpân în așteptarea unei noi familii

Asociația non-profit „FreeLifesm” s-a înființat de mai bine de 10 ani și de atunci, mulți dintre câinii vagabonzi au fost salvați de pe străzile orașu

Încă 3 decese adunate la cele cauzate de coronavirus în Satu Mare
ACCIDENT SI URMARIRE IN TRAFIC | Șoferul era beat
Și-a lăsat mașina cu cheile în contact „două secunde” până a intrat în casă și când a ieșit mașina dispăruse
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Asociația non-profit „FreeLifesm” s-a înființat de mai bine de 10 ani și de atunci, mulți dintre câinii vagabonzi au fost salvați de pe străzile orașului Satu Mare și îngrijiți ca după să fie dați spre adopție.

În asociație se află în prezent în jur de 530 de câini începând de la câini de talie înaltă precum Saint Bernard, Husky, Labradori până la câini de talie mică precum Șoricari, Bichoni, Pechinezi, toți fiind gata pentru a fi adoptați. Cu toate acestea adopțiile sunt mult mai scăzute decât abandonurile din județul Satu Mare.

Sunt multe site-uri care oferă animale de companie de vânzare, dar acestea nu reprezintă întotdeauna o cale sigură, în anumite cazuri neavând carnet de sănătate pentru a dovedi rasa lor și starea medicală.

Una din reprezentantele asociației ne spune că „aș face un apel la populație, să își sterilizeze câinele și dacă și l-a luat să își asume responsabilitatea și să aibă grijă de el, iar cei care au curte/casă și își permit, îi așteptăm cu drag să vină să adopte cățeluși de la noi. Toți cățelușii de la noi de la adăpost sunt sterilizați, vaccinați, cu carnet de sănătate, excepție făcând puiuții care nu pot fi sterilizați doar de la 8 luni în sus, dar, le oferim sterilizarea gratuită celor adoptați de la noi după ce împlinește cățelușul 8 luni de zile”.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0