Câini și pisici la bloc, doar cu acordul vecinilor. Ce părere aveți?

HomeActualitate

Câini și pisici la bloc, doar cu acordul vecinilor. Ce părere aveți?

O hotărâre a Consiliului Local al Timișoarei din 2007 care îi obligă pe cei care vor să deţină animale de companie şi locuiesc la bloc să obţină acord

Tânăr sub influenta alcoolului și fără permis de conducere provoaca un accident
Acuzații grave la adresa medicilor sătmăreni! Bărbat cu test negativ de COVID mort în timp ce aștepta să i se facă un nou test
Meci de gală, sâmbătă, pentru Adrian Valean, de la Grand MMA, în Londra
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

O hotărâre a Consiliului Local al Timișoarei din 2007 care îi obligă pe cei care vor să deţină animale de companie şi locuiesc la bloc să obţină acordul vecinilor a fost pusă în vigoare recent, definitiv, de către judecătorii Curții de Apel Timișoara.

Totul a început în luna mai a anului 2019 la Tribunalul Timiș, când o timișoreancă, susținută de o asociație de protecție a animalelor, a cerut anularea hotărârii din 2007 a Consiliului Local privind deținerea animalelor de companie la bloc.

Ea a susținut în instanță că orice proprietar al unui apartament are dreptul de a folosi apartamentul său cum dorește și dreptul de a deține orice dorește, fără ca acest drept să poată fi condiționat de acordul altor proprietari vecini.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0