FITFOODWAY – ajutorul pentru o viata sănătoasă, adus în Satu Mare de doi soți pasionați de viața sănătoasă

HomeActualitateLifestyle

FITFOODWAY – ajutorul pentru o viata sănătoasă, adus în Satu Mare de doi soți pasionați de viața sănătoasă

Andrada Mureșan împarte aceeași pasiune cu soțul ei, și anume fitness-ul. Amândoi își doresc să facă ceea ce le place, iar cu ambiția și dorința lor m

Cauți un loc de muncă unde să fii respectat și apreciat? Woco PSC Rom te primește în echipă
Moș Nicolae a coborât de pe acoperiș și a intrat pe geam la copiii internați la spital
Lumină misterioasa surprinsă deasupra Satmar ului. Ce explicații au experții
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Andrada Mureșan împarte aceeași pasiune cu soțul ei, și anume fitness-ul. Amândoi își doresc să facă ceea ce le place, iar cu ambiția și dorința lor mare au reușit în vara anului trecut să deschidă o nouă sală de fitness în Carei.

Cei doi au lansat un nou program sănătos numit „Fitfoodway”, o afacere top franciza care presupune un program de alimentatie prin care se gătește mâncarea pentru clienți pe toată ziua. Sunt servite 5 feluri pe zi, cu preparate în funcție de preferințele clientului, preparate pentru slăbire, întreținere, îngrășare, masa musculară.

Andrada vorbește cu mult drag despre pasiunea ei:

*De unde v-ați inspirat pentru această idee fitfoodway?*

A.M.: Din pasiune. Noi am mai avut o sală de fitness dar, datorită unor probleme fianciare am fost nevoiți să închidem și la un moment dat ne-am încăpățânat și am zis că dacă tot este ceea ce ne place să facem să încercăm să redeschidem și cu ajutorul unui start-up am reușit să facem ceea ce ne-am propus chiar în perioada pandemiei. Am achiziționat franciza FITFOODWAY pentru Satu Mare, Carei, Negrești și Baia Mare.

*Cât de bine se completează programul acesta cu sala de fitness?*

A.M.: Acest program merge mână în mână cu sala pentru că putem să oferim mai multe servicii oamenilor. Pe lângă faptul că oferim antrenamente personalizate, putem să oferim și un meniu sănătos pe lângă antrenament.

*Ce preparat sănătos vă gătiți cel mai des?*

A.M.: Mie îmi place foarte mult pieptul de rață cu varză călită, și cred că este unul dintre preparatele cele mai sănătoase pentru mine, deoarece acest lucru depinde de fiecare. De aceea și în programul fitfoodway fiecare client își poate alege preparatele din meniurile existente.

*Fiecare produs are o anumită sumă de calorii care contează când ne dorim să mâncăm sănătos, cum se calculează acestea?*

A.M.: Ele se calculează în funcție de valoarea nutrițională a fiecărui produs. Există un tabel caloric în funcție de fiecare aliment care este la îndemâna tuturor celor care vor să știe aceste informații și vor să aibă un stil de viață sănătos. De exemplu, avem meniul „Slăbește sănătos”  calculat la 1300 de calorii în funcție de produsele care se folosesc în meniu și apoi se face acel gramaj de 200 de grame micul dejun și 250 de grame, de obicei, prânzul și cina, și atunci ele împreună calculate ajung la 1300-1400 de calorii pe zi.

*Unde greșesc oamenii în curele de slăbire?*

Începutul mereu este bun, dar pe parcurs se lasă. Toată lumea are ambiția aceea de început dar nu are perseverența în a continua și a-și forma un stil de viață din acel început. Este foarte greu și din punct de vedere psihologic să te menții pe linia de stil de viață sănătos.

 *Ce lucruri noi ne aduce programul fitfoodway și câți abonați aveți până acum?*

A.M.: În primul rând, vine cu faptul că ai meniul sănătos pe toată ziua, include cele trei meniuri ale zilei (mic dejun, prânz și cină) cu două gustări gramate, calculate caloric și vine și cu meniurile vegane, vegetariene + pește. Oferă o paletă destul de largă pentru persoanele care vor și își doresc să ducă un stil de viață sănătos și pentru cele care nu au posibilitatea și „aleargă” toată ziua și nu au timp să gătească.

Iar până în momentul de față avem în jur de 80 de clienți.

*Câte tipuri de programe sănătoase aveți disponibile?*

A.M.: Sunt 10 tipuri de astfel de programe disponibile, și anume: slăbește sănătos, menține-te fit, crește masa musculară, business lunch, vegan business lunch, intermittent fasting, low carb ketto, vegetarian + pește, vegan de post și junior fit pentru copii.

*Sperăm ca acest program să aibă parte de mult succes și să atragă cât mai mulți adepți ai stilului de viață sănătos!*

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0