Voluntarii de la Sărătura au reluat munca pe șantierul casei lui Casian

HomeActualitate

Voluntarii de la Sărătura au reluat munca pe șantierul casei lui Casian

Voluntarii de la Sărătura se arată a fi neobosiți și în anul 2021, în ciuda frigului și a demoralizării suferite după ce Vasile Lucuț le-a cumpărat ce

Condamnat pentru tentativă de omor. 3 ani de închisoare pentru un tânăr de 16 ani
Accident mortal produs în Halmeu. Pietonul a trecut neregulamentar strada
Jandarmii sătmăreni au fost prezenți în mijlocul petrecăreților, de 1 Mai, pentru a-i informa cum să se comporte
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Voluntarii de la Sărătura se arată a fi neobosiți și în anul 2021, în ciuda frigului și a demoralizării suferite după ce Vasile Lucuț le-a cumpărat celor din familia lui Casian o casă în satul Gerăușa.

Voluntarii s-au întors pe șantier și muncesc fără oprire, construcția casei ajungând la stadiul de centuri peste pereți, după care urmează acoperișul, preconizat să fie ridicat săptămâna viitoare.

Pentru că familia a primit o nouă casă în care s-au și mutat, voluntarii își doresc ca această casă să fie casa lui Casian, unde să se mute singur după împlinirea vârstei de 18 ani. Toată casa a fost construită prin grija celor care au donat, fie sume de bani, fie materiale de construcții, fie alimente pentru muncitorii de pe șantier.

Dacă continuă în același ritm susținut, atât munca pe șantier cât și ajutorul din partea sătmărenilor, casa va fi finalizată în cursul acestui an.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0