Experiența bucătarului sătmărean Angelo Lupi la „Chefi la cuțite”
Cu toții știm concursul „Chefi la cuțite”. Angelo Lupi este unul dintre bucătarii care a avut curajul de a participa la acest concurs. Sătmăreanul a lucrat mai mulți ani ca pizzer în Italia și a participat la diverse campionate italiene legate de acest domeniu, unele reușind să le câștige.
Gândul de a participa la acest concurs îl bantuia dinaintea întoarcerii acasă.
Cu toate că nu a reușit să rămână până la final, Angelo ne spune că „a fost o experiență foarte frumoasă, nu mă așteptam la tot ceea ce se cerea acolo și este un concurs pe bune. Experiența de acolo m-a făcut să fiu mult mai sigur pe mine și pe ceea ce fac”.
Când a fost trimis în faza de „bootcamp” „erau multe persoane care erau deja youtuberi, tiktokeri și m-am gândit că poate voi ajunge eliminat. Am rămas totuși dezamăgit că au trecut persoane care nu aveau nici măcar o treabă cu bucătăria”, ne mai transmite Angelo.
În prezent Angelo lucrează tot în bucătărie, dar acasă, în Negrești, la Hotel Poezia. Experienta i-a dat încrederea și curajul necesar de a se întoarce acasă unde sa facă ceea ce ii place cel mai mult, sa gătească. Acesta considera ca nu si-a atins încă apogeul carierei de bucătar, atât datorita vârstei cât și datorita lucrurilor pe care le mai are de învațat despre bucătărie.
ULTIMELE ȘTIRI
Stiri Satu Mare