Experiența bucătarului sătmărean Angelo Lupi la „Chefi la cuțite”

HomeActualitateReportaje

Experiența bucătarului sătmărean Angelo Lupi la „Chefi la cuțite”

Cu toții știm concursul „Chefi la cuțite”. Angelo Lupi este unul dintre bucătarii care a avut curajul de a participa la acest concurs. Sătmăreanul a l

Un șofer beat a provocat un accident la Borlești și apoi a fugit. Nu a scăpat de poliție
Micii șahiști sătmăreni au marcat Centenarul Marii Uniri (FOTO)
Cristi Irimuș și micii românești au înnebunit englezii. În weekend e coadă la magazinul său românesc din Hull
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cu toții știm concursul „Chefi la cuțite”. Angelo Lupi este unul dintre bucătarii care a avut curajul de a participa la acest concurs. Sătmăreanul a lucrat mai mulți ani ca pizzer în Italia și a participat la diverse campionate italiene legate de acest domeniu, unele reușind să le câștige.

Gândul de a participa la acest concurs îl bantuia dinaintea întoarcerii acasă.

Cu toate că nu a reușit să rămână până la final, Angelo ne spune că „a fost o experiență foarte frumoasă, nu mă așteptam la tot ceea ce se cerea acolo și este un concurs pe bune. Experiența de acolo m-a făcut să fiu mult mai sigur pe mine și pe ceea ce fac”.

Când a fost trimis în faza de „bootcamp” „erau multe persoane care erau deja youtuberi, tiktokeri și m-am gândit că poate voi ajunge eliminat. Am rămas totuși dezamăgit că au trecut persoane care nu aveau nici măcar o treabă cu bucătăria”, ne mai transmite Angelo.

În prezent Angelo lucrează tot în bucătărie, dar acasă, în Negrești, la Hotel Poezia. Experienta i-a dat încrederea și curajul necesar de a se întoarce acasă unde sa facă ceea ce ii place cel mai mult, sa gătească. Acesta considera ca nu si-a atins încă apogeul carierei de bucătar, atât datorita vârstei cât și datorita lucrurilor pe care le mai are de învațat despre bucătărie.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0