În lipsa pârtiei de la Luna Șes, sute de sătmăreni și-au cheltuit banii în weekend la Cavnic

HomeActualitate

În lipsa pârtiei de la Luna Șes, sute de sătmăreni și-au cheltuit banii în weekend la Cavnic

Două mari dorințe investiționale le-au fost fluturate pe la nas sătmărenilor în toate campaniile electorale de până acum: al treilea pod și pârtia de

Cerșetorii și boschetarii, în lumea lor prin Satu Mare. Poliția Locală îi amendează dar nu ne scapă de ei
A ras păduri întregi și a crezut că scapă. Polițiștii de frontieră sătmăreni i-au venit de hac
Fabrică de băuturi alcoolice, prinsă cu alcool de contrabandă de polițiști. Amenzi și confiscări
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Două mari dorințe investiționale le-au fost fluturate pe la nas sătmărenilor în toate campaniile electorale de până acum: al treilea pod și pârtia de ski de la Luna Șes. Dacă prima dintre acestea se realizează, când vine vorba de pârtia de la Luna Șes, luminița de la capătul tunelului nu se vede încă.

Nu vorbim de banii cheltuiți până acum pe proiect, de toți candidații care și-au făcut poze la acest viitor obiectiv turistic, nu vorbim de toți care s-au jurat că „anul acesta se va skia de la Luna Șes”. Vorbim doar de câți bani se pierd în sezonul de iarnă, pentru că sătmărenii pleacă să skieze, să se dea cu sania sau cu colacul în Maramureș. Și ne mai întrebăm de ce nu se dezvoltă turimul la noi în județ.

În weekend au fost sute de persoane din județul Satu Mare care au mers să se distreze, să skieze sau să se dea cu sania la pârtiile de la Cavnic. Nu că ar fi condiții de lux la Cavnic sau ar curge lapte și miere, vorba unui cunoscut „stau 40 de minute la rând ca să alunec pe skiuri 10 minute”, dar ei au și noi nu avem, chiar dacă sunt doar 10 minute de alunecat pe sanie.

Nu începem să facem calcule cu privire la banii cheltuiți de sătmăreni, dar dacă luăm în calcul că o jumătate de oră cu săniuța e aproximativ 20 de lei, o jumătate de oră cu colacul alți câțiva zeci de lei, un ski pas e iar câțiva zeci de lei…putem vorbi de minim 100 de lei/sătmărean, fără masa și băuturi calde, care au fost lăsați la Cavnic doar în weekend, bani ce nu îi vom regăsi în economia locală.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0