Daiana Dobraș, sătmăreanca ce are Instagramul la picioare – la fel de urmărită ca vedetele României

HomeActualitateLifestyle

Daiana Dobraș, sătmăreanca ce are Instagramul la picioare – la fel de urmărită ca vedetele României

Daiana Dobraș este o tânără sătmăreancă, care iubește să împărtășească experiențele și proiectele ei prin intermediul rețelei de socializare Instagram

Incendiu la un uscător de cereale din municipiul Satu Mare. Intervenție la înălțime pentru pompieri
Începe săptămâna, luând prânzul la Promena
Sașe firme din piață amendate pentru că nu respectau legea cu privire la casele de marcat
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Daiana Dobraș este o tânără sătmăreancă, care iubește să împărtășească experiențele și proiectele ei prin intermediul rețelei de socializare Instagram, cu cei 68,9 mii de urmăritori (@daianadobrasofficial) și cei 1.48 de mii de abonați la canalul ei de YouTube (daianadobras). Ea ne povestește cu pasiune despre cum a ajuns să își formeze o „familie online”.

*Ce te-a adus la succesul pe care îl ai acum pe internet?*

D.D.: Am început totul în 2017 și sunt foarte fericită că în prezent am o comunitate atât de frumoasă, atât de închegată. Este realmente parte din sufletul meu! Știm deja că nu există o rețetă fixă a succesului, însă câteva ingrediente le putem numi de pe listă: ambiție, perseverență, tenacitate, creativitate și nu în ultimul rând, sinceritate, naturalețe.

*Cât timp dedici Instagramului și urmăritorilor?*

D.D.: Dedic platformei atât timp cât este nevoie. În unele zile poate petrec mai mult timp pe platformă și în altele mai puțin. Mereu am răspuns mesajelor pe care le primesc, mereu am încercat să stabilesc o legatură cu cei ce îmi sunt aproape zi de zi.
* Am observat că ai început un curs de engleză pentru începători, gratuit pe YouTube, ce te-a motivat să faci acești lucru?*
D.D.: Da! Prima clasa STUDY ENGLISH with DAIANA e deja online, urmăriți-o! Iubesc engleza, am studiat-o de mic copil vreme de 12 ani. Am susținut la final de liceu examenul CAMBRIDGE ADVANCED ENGLISH unde am obtinut CALIFICATIV A.  În primul rând, mi-am dorit să pun ceva pozitiv, educativ pe platformele pe care activez: Instagram și YouTube. Mi-am dorit să aduc un ajutor pentru cei care e posibil să aibă nevoie și sper din suflet să și reușesc să fac alta. Am avut norocul de a avea parte de un profesor extraordinar în copilărie, însa sunt conștientă că nu toți copiii au șansa asta. Am început să predau  engleză încă din liceu, iar acum m-am gândit să o fac iar, însă de data aceasta pe Youtube, unde pot ajunge la un public nelimitat! Mă bucur enorm să văd feedback-ul oamenilor, a fost unul neașteptat!
*Prima ei lecție de engleză pe YouTube se găsește aici: https://www.youtube.com/watch?v=nrjIvLoh5NQ&ab_channel=DaianaDobras
*Cu ce altceva te ocupi în viața de zi cu zi?*
D.D.: În viața de zi cu zi, de fapt, în viața mea pe primul loc e facultatea de Medicină Dentară. Sunt studentă în anul 5 și uite momentan bate la ușă sesiunea, așa că primordial pentru mine acum e să trec cu bine peste examenele ce mă așteaptă! În timpul liber iubesc să fiu activă și ador natura!
* Ce planuri ai pentru 2021 privind partea de „influencer”? *
D.D.: Îmi doresc în acest nou an ca familia mea din online să crească, să am oportunitatea de a mă implica în proiecte noi, motivante, interesante. Fiecare proiect e ca o provocare pentru mine. Mereu încerc să fiu originală, creativă și să creez conținut mai bun decât data trecută. Singura mea competiție îmi sunt eu.
*Sperăm să ai în continuare succes în tot ceea ce faci, toate planurile propuse să îți iasă și să treci cu bine de sesiunea ce urmează!*

 
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!