Stocuri de tigări pentru piețele din Satu Mare, confiscate de polițiștii de frontieră

HomeActualitate

Stocuri de tigări pentru piețele din Satu Mare, confiscate de polițiștii de frontieră

În această dimineaţă, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare a fost declanşată o acţiune pe linia prevenirii şi combater

Biroului Rutier Satu Mare s-a mutat pe strada Mircea cel Bătrân, nr.2, din municipiul Satu Mare
Locația de lux unde orice nuntă devine una de basm – ultimele locuri disponibile
Vacanță mai lungă pentru bugetari de sărbători
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În această dimineaţă, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare a fost declanşată o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 07.00, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare au oprit pentru control, în localitatea Medieşu Aurit, jud. Satu Mare, un autoturism marca Opel Meriva, înmatriculat în România. Maşina era condusă de către un sătmărean, în vârstă de 48 de ani. La controlul sumar al autoturismului, poliţiştii de frontieră au observat, pe bancheta din spate, o cantitate de ţigări.

Maşina şi persoana au fost conduse la sediul S.T.P.F. Satu Mare, iar după inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 780 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, în valoare de 9.126 de lei.

Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și efectuează verificări specifice în vederea documentării întregii activități infracționale.

Și poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat au descoperit abandonate, în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Crăciunești, jud. Maramureș, trei colete cu țigări.

Baxurile au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 35.100 lei.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului.
sursa: Poliția de Frontieră

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!