Un sătmărean lansează o platformă care adună toți experții din țară – www.deladi.ro

HomeActualitateReportaje

Un sătmărean lansează o platformă care adună toți experții din țară – www.deladi.ro

„Ce este Deladi? O platformă online unde avocați, nutriționiști, profesori, psihologi, consultanți și oricare alt expert poate oferi cursuri sau consu

Firma din Satu Mare care dă o șansă tinerilor ingineri fără experiență
Cea de-a IV-a ediție a Festivalului Poarta Oașului încheiat cu mare succes
CEC Bank oferă 155 de euro pentru cei cărora li se nasc copiii pe 24 noiembrie. Vezi ce ai de făcut să iei banii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

„Ce este Deladi? O platformă online unde avocați, nutriționiști, profesori, psihologi, consultanți și oricare alt expert poate oferi cursuri sau consultanță live online 1 la 1. Totul este automatizat, după ce un expert se înscrie pe platformă poate discuta cu potențiali clienți, poate programa și oferi serviciile prin intermediul platformei. Se încasează automat prin plăți cu cardul, se facturează și se fac contracte automat de sistem, nu-și bate nimeni capul cu partea de logistică, își oferă serviciile și oricând dorește solicită plata pentru serviciile oferite. Există un sistem de rating, se vor putea înregistra sesiunile și multe altele. De exemplu, am primit un număr extrem de mare de informații de la un avocat și nu am înregistrat convorbirea. Astfel, mi-a fost greu să aprofundez ce mi s-a spus fără să le notez.  Așa ai la îndemână sesiunea și poți oricând reasculta răspunsurile sau sfaturile sau lecția”, spune plin de entuziasm creatorul platformei, Marius Martocsan.

*De unde v-a venit ideea de a concepe un site precum http://www.deladi.ro?*

M.M.:  Lucrez pe domeniul online de peste 20 de ani, am avut internet de când a apărut el în oraș la noi. De multe ori aveam nevoie de un avocat bun pe anumite nișe mai rare și nu găseam decât prin București sau uneori în Cluj Napoca. Poate nu am știut eu să-i caut. Soția cântă în limba maghiară, https://www.youtube.com/channel/UCFkINVW13025bzN_tQMXF2A și nu am găsit profesor de canto pentru a se pregăti la un alt nivel și am făcut prin Skype cu cineva din București.  Eh, de aici a venit ideea de a face o platformă prin care să am acces la specialiști din diverse domenii. De asemenea, am avut perioade extrem de dificile de-a lungul timpului și am apelat la un psiholog, mi-ar fi fost mai comod și parcă nu mă simțeam nici așa rușinat că discut cu unul … până la urmă e eficient, dar din păcate lumea judecă fără să înțeleagă. Toți acești specialiști vor fi pe platormă.

* Cum v-ați găsit partenerii potriviți pentru acest proiect?*

M.M.: Deși, toți spun că este greu să găsești parteneri, mie mi-a fost mereu ușor. Cei care mă cunosc cu adevărat știu că pot avea încredere în mine. Momentan suntem 3 persoane care lucrăm la proiect, eu, Tamaș care este și designerul și Mihai, care, se ocupă de partea tehnică. Dacă te referi la experții ce vor fi pe platformă, am discutat cu mai multe persoane și până acum toate s-au arătat extrem de interesate. Singura problemă pe care o prevăd este la profesori, care preferă să încaseze cash direct la ei acasă, dar sperăm să intre cât mai mulți în legalitate și să se folosească de acest proiect nou în România.

*Ce ținte are proiectul acesta ca număr de furnizori de servicii și număr de clienți?*

M.M.: Sperăm ca în următorii 3 ani să ajungem la cel puțin 1000 de experți și peste 100.000 de ore de servicii oferite  prin intermediul nostru. Furnizori nu sunt mulți, căci totul este automatizat.
* Ce așteptări aveți de la acest proiect? E publicul pregătit pentru o astfel de noutate?*
M.M.:  Cu siguranță este pregătit, am semnale tot mai bune că oamenii abia așteaptă o soluție all in one. Le va fi mai ușor să găsească clienți noi și să-și gestioneze clienții existenți din alte orașe. În plus o pot face într-un cadru profesionist și să facă parte dintr-un viitor inevitabil în următorii ani. Asta nu înseamnă că mutăm totul online cum ziceau mulți, dar sunt cazuri cum ți-am epxlicat că au fost ale mele, când un astfel de proiect m-ar fi salvat de ore întregi de research și complicări cu plăți prin bancă, cu skype și alte nebunii.
*Cum se monetizează proiectul?*
M.M.:  Majoritatea proiectelor merg pe bază de abonamente, dar noi nu dorim acest lucru. De ce? Pentru că am avea de câștigat doar noi, și nici nu ai idee de câte ori am luat totul de la zero, știu cât de greu poate fi la început cu fiecare cheltuială. Plătești doar cât utilizezi, astfel, va exista un mic comision pentru experți, cât să ne acoperim investiția, cheltuielile lunare și un profit cât de mic, scopul principal fiind să beneficiem și noi de servicii mai bune, am avea acces la experți la care fie nu aveam acces fie aveam foarte greu și era complicat.
*Pe când va fi proiectul gata de lansare?*
M.M.:  Sperăm să fie finalizat în maxim 6 luni, cel puțin acesta este deadline-ul propus. Ca să știți când lansăm și ce noutăți avem vă puteți abona pe Deladi.ro la Newsletterul nostru. Pe măsură ce avasnăm vă vom ține la curent.
*Sperăm ca proiectul Deladi.ro să fie un succes și să ajute cât mai multe persoane în viitor!*
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!