„Caiac SMile” organizează tabere de ski pentru toate vârstele – pleacă in alte judete pentru că noi nu avem pârtie

HomeActualitateReportaje

„Caiac SMile” organizează tabere de ski pentru toate vârstele – pleacă in alte judete pentru că noi nu avem pârtie

Organizația non-guvernamentală „Caiac SMile”, organizează și anul acesta tabere de ski/snowboarding pe tot parcursul sezonului schiabil, la Cavnic, ju

INFO AZI | 1997 – În SUA, are loc premiera filmului Titanic, de James Cameron
Noi ghiduri pe REGIO 2014-2020
Un bărbat din Odoreu a fost prins în timp ce își încărca o căruță de lemne, ilegal
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Organizația non-guvernamentală „Caiac SMile”, organizează și anul acesta tabere de ski/snowboarding pe tot parcursul sezonului schiabil, la Cavnic, județul Maramureș.

Sătmărenii l-au surprins plăcut pe monitorul de ski Ionuț Stancovici, cu faptul că anul acesta sunt mult mai multe persoane interesate de acest sport față de anul trecut. „În pandemie am avut un an mult mai bun decât anul de dinainte, referitor la copiii care doresc să iasă în natură cu noi și să se bucure de timpul petrecut în tabere”, ne spune Ionuț.

Această tabără este dedicată chiar și adulților și nu are o limită de vârstă.

Pe timpul vacanței, se merge la Cavnic de luni până duminică. Ziua de duminică este destinată proiectelor sociale, copiii din casele de copii și persoanele cu dizabilități, merg și ei în tabără. Când vacanța se sfârșește, tabăra are loc în zilele de joi, sâmbătă și duminică.

O zi în tabără, ne transmite Ionuț, „începe de la ora 10:00 sub podul Decebal din municipiul Satu Mare, unde ne îmbarcăm toți în autocar, undeva pe la ora 11-12 ajungem acolo, iar după ce părăsim autocarul mergem direct la vestiare să ne echipăm. După ce ne-am echipat, mergem cu toții la pârtie unde, ne împărțim pe categorii: categoria de începători, categoria pentru pârtia albastră, pentru pârtia roșie, cei care au nevoie doar de perfecționări și multe alte categorii. Pauza de masă este pe la ora 14:30-15:00, iar după ce ne săturăm, ne întoarcem pe pârtii până se satură copiii.”

O pârtie destinată acestui sport, în județul Satu Mare „ar fi ceva extraordinar pentru noi. Nu ne-am mai deplasa atât de mult, nu am mai petrece atât de mult timp pe drumuri și în autocar, ci pe pârtie, și ar putea participa tot mai mulți copii chiar și din zona pârtiei”, ne mai spune monitorul de ski.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!