Culmea șoferiei! Șoferul unei mașini parcate, vinovat de producerea unui accident

HomeActualitate

Culmea șoferiei! Șoferul unei mașini parcate, vinovat de producerea unui accident

Un accident de circulație cu două autoturisme implicate a avut loc în după masa zilei de miercuri în municipiul Satu Mare, pe strada Jiului. Până aici

Polițiștii sătmăreni au ținut un moment de reculegere pentru colegii care au plecat într-o „misiune”specială. Scurt istoric al Zilei Poliției
49 de ani de la inundații – satul care nu s-a mai reconstruit niciodată – a rămas doar cimitirul din el
Sătmărean, traficant de droguri in Italia, prins de polițiștii sătmăreni. A ajuns direct în arest
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un accident de circulație cu două autoturisme implicate a avut loc în după masa zilei de miercuri în municipiul Satu Mare, pe strada Jiului. Până aici nimic deosebit, căci e plină lumea de accidente, doar că în cazul de față uimitor este cine a fost „scos” vinovat de polițiștii prezenți la eveniment.

Șoferul mașinii parcate în momentul impactului a fost găsit vinovat în acest caz, iar cel care a produs incidentul, în timp ce se afla în depășire a fost scos basma curată. Familia șoferului găsit vinovat de polițiști este revoltată și acum pornesc demersuri pentru a-și găsi dreptatea în instanță.

„Era oprit pe partea dreapta si asta l-a lovit in roata cand a facut manevra de depasire, sunt si martori.. totul s-a intamplat pe strada Jiului vis-a-vis de Posta de pe Jiului.. nu are cum sa fie socru de vina (cel cu Sandero) ca el era oprit, iar cel de la pizzerie cu Peugeot’ul cel mai probabil nu a pastrat distanta regulamentara la manevra de depasire sau probabil nu era atent. Cel de la pizzerie am impresia ca conducea o masina cu probleme de furt, nu avea asigurare si l-a lovit pe socru in timp ce era oprit.. cu toate astea a iesit socru vinovat„, afirmă ginerele mașinii accidentate.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!