Florăria Cochet – cea mai nouă și cochetă florărie din Satu Mare

HomeActualitate

Florăria Cochet – cea mai nouă și cochetă florărie din Satu Mare

Flori poate să vândă toată lumea, dar frumusețea florilor o știu pune în valoare doar puțini din cei care le comercializează și aranjează buchete flor

Medicii au stabilit cauza decesului persoanei lovite de fulger
Atacatorii familiei din Giorocuta au fost prinși.Unul va sta în arest pentru 30 de zile
Angajații de la Evidenta Persoanelor, aduși la lucru în weekend din cauza referendumului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Flori poate să vândă toată lumea, dar frumusețea florilor o știu pune în valoare doar puțini din cei care le comercializează și aranjează buchete florale. De cum le treci pragul celor de la florăria Cochet, de pe Calea Traian numărul 2 îți dai seama că aici lucrurile nu sunt despre a vinde ceva, ci despre a transmite cât mai mult din frumusețea florilor.

Florăria Cochet și-a deschis porțile recent, în luna februarie, cu dorința de a oferi sătmărenilor un cadou, un univers de flori și frumusețe. Când intri în spațiul lor de prezentare ai impresia că ai nimerit într-o altă lume angelică.

Găsești aici o gamă variată de flori și de aranjamente florale, de la cunoscuții trandafiri, la lalele, horthensii și altele până la aranjamente de flori de săpun, globuri de sticlă cu trandafiri de săpun multicolori sau cutii cu trandafiri și dulciuri. De asemenea tot aici găsiți flori naturale la ghiveci, dar nu banalele ghivece de plastic întâlnite peste tot ci ghivece diferite sau găletuțe.

Un lucru care îi face diferiți pe cei de la Florăria Cochet sunt ghivecele de lut lucrate manual cu diferite forme de statuete. În prezent puteți găsi statuetele zeilor grecesc Apollo și Venus precum și statueta unei prințese africane. Aceste statuete se pot comanda și pe alte culori decât cele disponibile în magazin.
Vă reamintim, pe cei de la Florăria Cochete îi găsiți pe strada Traian numărul doi, de luni până vineri de la 9 – 18 si sâmbătă – duminică de la 10 – 15.

rpt

rpt

rpt

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!