PNL și-a desemnat candidatii pentru posturile de viceprimar

HomeActualitate

PNL și-a desemnat candidatii pentru posturile de viceprimar

După aproape jumătate de an de la alegerile locale, în PNL pare ca încep sa se așeze lucrurile și sa se instaureze liniștea. Asta se traduce prin f

În timpul programului, angajații personali ai primarului au sarcina să ironizeze persoanele publice pe pagini fantomă de Facebook
Din 21 noiembrie, un nou centru comercial se deschide la Satu Mare
Peste 100 de tineri s-au întrecut în competițiile organizate de DJTS Satu Mare de Ziua Tineretului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După aproape jumătate de an de la alegerile locale, în PNL pare ca încep sa se așeze lucrurile și sa se instaureze liniștea.

Asta se traduce prin faptul ca liberalii au reușit sa cada de acord cu privire la persoanele pe care le vor propune în Consiliul Local pentru a ocupa funcțiile de viceprimari care revin liberalilor, în urma protocolului cu UDMR.

În urma votului intern, cei doi viceprimari vor fi Gheorghe Stan, cu ceva experienta administrativa pe acest post iar cel de-al va fi Adelin Ghiarfas, veșnicul alergător după…dupa dreptate sau funcții, nimeni nu știe.

Rămâne de văzut dacă propunerile liberalilor vor fi susținute și de ceilalți actori ai scenei politice locale.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!