Victorina din Gherța, supranumită „asasina de găini” a trecut mai departe în emisiunea Chefi la Cuțite
Victorina, moldoveanca din Gherța, trece etapă după etapă în showul culinar televizat Chefi la Cuțite, reușind de fiecare dată să facă o figură bună cu preparatele ei de la probele individuale. În tot acest timp alți concurenți din celelalte echipa și chiar din echipa verde din care face parte se împiedică și pleacă rând pe rând acasă.
ASASINA DE GĂINI
În emisiunea de marți seara Victorina și-a demonstrat abilitățile de a desface un pui, aceasta fiind proba premergătoare sesiunii de gătit pentru juriu. Victorina a pus rapid mâna pe cuțit și a desfăcut puiul precum un măcelar. Deși nu a fost cea mai rapidă, aceasta și-a cîștigat porecla de „asasina de găini”
Jurații au trimis-o însă din nou pe Victorina alături de echipa ei la duel, acolo unde a avut de gătit un desert cu înghețată, iar Victorina i-a câștigat pe șefi cu minciunele ei, pentru care a primit un punctaj salvator care îi asigură cel puțin încă o etapă în concurs.
ULTIMELE ȘTIRI
Stiri Satu Mare