Interviu în exclusivitate cu concurenta Victorina Matveev de la „Chefi La Cuțite” – ce nu se vede pe Tv

Victorina Matveev, cunoscută și ca „asasina de găini” de la concursul „Chefi La Cuțite” este o persoană pasionată de bucătărie de mai bine de 10 ani și a împărtășit cu noi povestea ei din bucătăria proprie și cea a concursului.
*Ce v-a motivat să participi la concurs, și de ce nu ați participat mai devreme?*
V.M.: Nu am participat mai devreme la concurs pentru că noi, am venit de puțin timp în România, am fost plecați în străinătate, în Italia. Când am observat că aș avea cu cine să îi las pe copii, ei fiind încă micuți, m-am decis să particip la acest concurs deoarece mereu mi-a plăcut foarte mult și îmi place și să gătesc și am zis că aș avea multe idei de arătat, chiar și de a scoate rețete noi.
*Ați mers cu speranța de a ajunge în echipe sau doar pentru experiență?*
V.M: Sunt o persoană sigură pe sine și știu ce îmi doresc de la viață. Am fost foarte promptă, fermă că după ce voi fi acolo, voi ajunge și în echipe.
*Care este istoricul dumneavoastră în bucătărie? Cât timp ați dedicat învățării de noi rețete pentru a fi și mai pregătită pentru concurs?*
V.M.: Bucătăria nu are „ore”, ci „multe ore”. E nevoie de mult timp de lucru și nu calculez timpul petrecut în bucătărie. Gătitul este ca o artă, exact ca și cum ai desena un tablou, când l-ai finalizat ești bucuros și mulțumit. În bucătărie am un istoric de vreo 13 ani de bucătărie și patiserie.
*Sorin Bontea este cheful la care v-ați dorit să ajungeți în echipă?*
V.M.: Mi-am dorit să ajung la chef Sorin Bontea în echipă. Am visat și așa a și fost, am ajuns.
*Cât de stresant e momentul în care banda începe să pornească și așteptați farfuriile?*
În momentul acela când ești foarte obosit, stresat, si pornește banda nu îți mai simți picioarele de emoții. E adevărat că, în preajma noastră sunt foarte mulți doctori, și asta e pentru că e foarte greu și stresantă situația și nu toată lumea poate rezista.
*Cât de reali sunt nervii chefului Sorin Bontea, în special când sparge coșurile de gunoi, și cât sunt pentru spectacol?*
Vai, nu doresc nimănui să fie acolo în momentul acela. E o chestiune de moment, de furie, e ceva real, am simțit-o pe pielea mea, i se umflă efectiv venele de pe frunte.
*Cum ați fost privită de concurenții mai „gradați” în bucătărie, dumneavoastră venind dintr-un sat destul de necunoscut?*
Fiecare persoană are un comportament anume, o gândire anume, nu pot spune că e vorba de „grad”. Toți trebuie să fie reali. În emisiune nu ai cum să fii fals și se observă personalitatea fiecăruia. Cât timp încă ești în emisiune, ceilalți te văd în felul lor: că ești babă, că ești bună, că ești temută, depinde de fiecare.
*Cum sunteți priviți, cei din echipa verde, de către chefii celorlaltor echipe după ce se închid camerele de luat vederi? Care este atmosfera generală după ce nu se mai filmează?*
Totul este exact ca și cu camerele pornite. Cu toții suntem oameni, ne comportăm frumos, mai există câte o dispută, se mai ia lumea la mișto, dar e ceva normal.
*Am văzut pe pagina dumneavoastră mai multe deserturi, ce planuri aveți pentru viitor legat de bucătărie, în afara preparării rețetelor noi?*
Eu una nu mi-aș dori să mor înainte de a-i învăța pe copiii noștri, pe nepoții noștri cum ar trebui să mâncăm corect o pâine coaptă de noi. Aș vrea dacă m-ar ajuta bunul Dumnezeu să pot să dau cunoștințele mele din bucătărie mai departe copiilor și doamnelor/domnișoarelor.
Îi dorim Victorinei mult succes pe viitor și așteptăm cu nerăbdare să o vedem în acțiune în episoadele viitoare din „Chefi La Cuțite”!
Ultimele apartamente! Cumpără acum!
