Floricutza, oșanca din Paris, le-a luat cuțitul chefilor de la „Chefi la Cuțite”

Florica Boboc este o oșancă stabilită la Paris, unde lucrează ca organizator de eveniment și de unde a veni special în România pentru a participa la emisiunea „Chefi la Cuțite”
Aceasta le-a gătit chefilor rissoto cu fructe de mare.
„Am venit la Chefi la Cuțite să îmi demonstrez ca sunt un adevărat chef. Dacă nu as trece mai departe nu as fi atât de dezamăgită pentru mine, cât pentru ca i-am dezamăgit pe cei care cred in mine.
Rețeta este una adaptată după gustul meu, sper să le placa chefilor”, a afirmat oșanca Florica Boboc
„Pentru mine acesta e un orez gustos, e foarte bun, chiar daca nu știu daca e paella sau rissoto.”, a afirmat Chef Florin Dumitrescu.
„Este gustos, mie imi place pilaful in general, iar cat timp este gustos eu il aprob”, a afirmat Chef Sorin Bontea, în momentul in care i-a acordat cuțitul
„Îți recomand de poziția in care te afli si de țara unde locuiești sa te dezvolți culinar, ai atatea scoli acolo, pentru ca gust ai, gatesti cu gust.”, a mai declarat chef Florin Dumitrescu când a ridicat cloșul sub care se afla un cuțit.
Floricutza din Paris a reușit sa treacă astfel in etapa următoare.
