Cei trei finaliști „Chefi la cuțite” gătesc în Oaș de Revelion. Artistul invitat să cânte a fost implicat într-un scandal recent

Restaurantele din județul Satu Mare se întrec în organizarea unei petreceri de revelion cât mai spectaculoasă, iar cei care fac diferența când vine vorba de alegerea locației sunt artiștiiinvitați să cânte. Un restaurant din Oaș a ales ca de această dată diferența să o facă cei invitați să gătească, astfel că în noaptea de Revelion i-au invitat pe cei trei finaliști ai emisiunii Chefi la Cuțite: Raluca, Adrian și oșanca Florica, ce a și câștigat competiția.
Restaurantul care a ales această strategie este Dallas, din Bixad, iar cap de afiș pe partea artistică este Culiță Sterp, cel care a fost implicat recent într-un accident de circulație la Cluj și care are acum probleme cu legea din cauza acestuia, fiind un cumul de infracțiuni pe care le-a comis la acel accident.
Prețul biletului este pe măsură și așa cum le place oșenilor, în euro, nu mai puțin de 150 de euro de persoană.
