Octavian Petric a fost demis din funcția de președinte interimar al PSD Satu Mare. Cine îi va lua locul?

HomeActualitate

Octavian Petric a fost demis din funcția de președinte interimar al PSD Satu Mare. Cine îi va lua locul?

Președintele interimar al PSD Satu Mare, Octavian Petric a fost demis astăzi, în cadrul Comitetului Executiv. Se pare că acestuia i s-au imputat rezul

Președintele Klaus Iohannis a refuzat propunerea PSD cu Sevil Sahhaideh premier
UDMR și PSD, timizi în negocieri, deocamdată, la Satu Mare. Ce își doresc fiecare
PSD-iștii sătmăreni s-au poziționat din nou în tabăra câștigătoare. Dragnea a rămas, Tudose pleacă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Președintele interimar al PSD Satu Mare, Octavian Petric a fost demis astăzi, în cadrul Comitetului Executiv. Se pare că acestuia i s-au imputat rezultatele slabe pe care partidul le-a obținut în alegeri, la fel cum s-a întâmplat și în alte județe din Ardeal, precum Cluj sau Brașov, unde președinții au fost demiși. Surse din interiorul partidului afirmă că acesta a fost revocat recent din funcție, în cadrul întâlnirii naționale a partidului.

Octavian Petric a promovat constant ideea că rezultatele obținute de PSD în Satu Mare nu sunt slabe și că nu are pentru ce să își dea demisia dinfuncția de președinte interimar, deși mai multe voci din partid l-au contestat, inclusiv primari din teritoriu. Se pare că de ce a fugit nu a scăpat, acesta fiind demis de conducerea centrală a partidului.

Nu se cunoaște încă numele înlocuitorului acestuia la funcția de președinte interimar al PSD Satu Mare. În cărți este Aurelia Fedorca, primar la Negrești Oaș pentru al doilea mandat, unul dintre puținii primari PSD care a câștigat la o diferență covârșitoare. Dacă e să privim spre restul județelor unde PSD a demis președinții, aproape peste tot au ajuns persoane tinere, deci nu este exclus ca viitorul interimar să fie consilierul județean Ciprian Ardelean, fostul consilier personal al lui Victor Ponta în perioada în care a fost prim ministru.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0