Octavian Petric mai stă puțin. Ultimele bătălii interne

HomeActualitate

Octavian Petric mai stă puțin. Ultimele bătălii interne

Pentru că în cadrul congresului PSD conducerea centrală nu au agreat interimatul propus pentru a-l înlocui pe Octavian Petric la șefia partidului, ace

Mesaj dur al unui primar PSD din județ pentru foștii lui colegi care au trecut la PRU: „Să plece odată cu toții”
Parlamentarii sătmăreni și-au primit certificatele carele atestă noua funcție. Toți au transmis mesaje de unitate
Vasile Ciocan, președinte PRU Satu Mare: „ Nu vom fi simpli ridicători de mâini în Parlament”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pentru că în cadrul congresului PSD conducerea centrală nu au agreat interimatul propus pentru a-l înlocui pe Octavian Petric la șefia partidului, acesta a mai fost lăsat două săptămâni să conducă partidul și să iasă cu fruntea sus din funcția pe care a ocupat-o pentru jumătate de an.

Conducerea centrală a PSD au stabilit ca data conferinței județene de alegeri să aibă loc în data de 15 iulie. Aceste două săptămâni rămase până atunci sunt răgazul pentru ultimele lustruiri de imagine și pentru ultimele atacuri ale combatanților. În aceste condiții Octavian Petric scapă de ștampila de „demis”, fiind scos din joc de comandarea alegerilor interne. Alegeri care sunt programate pe repede înainte, nu ca de alte dăți, când data acestora era știută chiar și cu două luni înainte. Până atunci, toate taberele din interior se pregătesc.

Mai explicit, unii se consiliază cum să își spele sau mențină imaginea curată încă două săptămâni, poate chiar cu dorința de a avea o imagine necesară pentru un mandat definitiv, nu doar interimar.

Pe de altă parte, alții, bârfiți ca favoriți să preia conducerea partidului, că doar sunt tineri și în putere și se înscriu în curentul lansat de conducerea centrală de a aduce tineri la conducerea organizațiilor, se sfătuiesc cu unii mai bătrâni, tot din partid, mai dispăruți sau mai (re)trași pe linie moartă, unși bine de tot cu alifiile politicii și care știu cum se instrumentează niște alegeri interne. Cel mai probabil oamenii pe care ei îi susțin vor ajunge la putere, dar…nu se știe niciodată.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!