Femeia care s-a aruncat de la etajul patru a murit.

HomeActualitate

Femeia care s-a aruncat de la etajul patru a murit.

Cazul unei femei care a căzut sau s–a aruncat de la etajul patru a zguduit ieri, 21 iulie, toată comunitatea din cartierul Micro 14 carelocuiește în a

Bărbat de 67 de ani accidentat grav. A fost transportat la spital pentru îngrijiri
FOTO&VIDEO Accident la trecerea de cale ferata de la întrare în Botiz. Un începător și-a spart mașina
Biciclist neatent și grăbit, luat pe capotă de un șofer. Totul s-a petrecut pe trecerea de pietoni
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cazul unei femei care a căzut sau s–a aruncat de la etajul patru a zguduit ieri, 21 iulie, toată comunitatea din cartierul Micro 14 carelocuiește în apropierea alei Neajlov. Femeia nu a supraviețuit impactului cu solul, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, care au încercat să îi salveze viața.

Se ridică semne de întrebare în acest caz, oamenii legi încercând să identifice modul în care femeia a ajuns să se arunce de la etajul patru sau dacă totul a fost un accident. Geamurile apartamentului au fost sparte ceea ce ar indica accident, dar cercetările continuă, mai ales după ce vecinii afirmă că bătrâna nu se prea înțelegea cu fiica ei cu care locuia.

Femeia în vâstă de 81 de ani suferea deAlzhaimer și locuia de o perioadă scurtă cu fiica ei. Aceasta se afla în casă la momentul producerii tragediei și dormea, fără să știe ce se întâmplă între timp cu mama ei.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!