Un sătmărean, la un pas să fie rănit în atentatul din weekend din Ansbach

HomeActualitate

Un sătmărean, la un pas să fie rănit în atentatul din weekend din Ansbach

Germania este din nou în alertă după ce un tânăr sirian de 27 de ani, căruia I s-a refuzat acordarea cetățeniei s-a aruncat în aer în apropierea unei

Un hectar de vegetație a ars la marginea municipiului Satu Mare
Bătaie generală în Carei, între doi bărbați. Doar poliția i-a putut potoli
Ciprian Craciun ales coordonator judetean al PES activists Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Germania este din nou în alertă după ce un tânăr sirian de 27 de ani, căruia I s-a refuzat acordarea cetățeniei s-a aruncat în aer în apropierea unei piețe din Ansbach. În atentat au fost rănite 12 persoane, din caretrei se află și în momentul de față în stare gravă.

Un sătmărean, posesor al unui bar de cocktail din zona, a fost martorul întregului incident. Acesta a văzut cum sirianul a fost întors de la intrarea unui concert pentru că nu avea bilet și a trecut pe lângă o terasă unde se aflau mai multe persoane.

„Pe la ora 22:10 s-a auzit o bubuitură puternică! La aproximativ 30 de secunde am observat cum angajaţii firmei de pază şi protectie au început să o ia la fugă spre zona de unde se auzise bubuitura. La 3 minute aproximativ auzisem de la organizator cum că s-a produs o explozie de gaz … dar mirosul de chimicale şi starea de agitaţie l-a dat puţin de gol. După alte 5 -10 minute a apărut poliţia, înarmată până în dinţi, direct la standul nostru şi cu o voce agitata îmi spusese „Vă rugăm foarte frumos să părăsiţi zona în momentul acesta. Lăsati totul aşa şi să nu alergaţi pentru a nu produce panică. În viaţa mea nu am văzut aşa o reacţie de la un poliţist înarmat până în dinţi”, povestește sătmăreanul pentru voceatransilvaniei.ro

Sătmăreanul care lucrează de câțiva ani în Germania afirmă că în ciuda stării de calm pe care autoritățile au încercat să o mențină în zonă, afirmând că este vorba de o explozie a unei țevi de gaz, elicoptere și desfășurarea mare de forțe, i-a dat de gol.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!