Costumul SF care topește grăsimea. Tratamentul lui Rodica face minuni în lupta cu centimetrii

HomeLifestyle

Costumul SF care topește grăsimea. Tratamentul lui Rodica face minuni în lupta cu centimetrii

Centimetrii în plus apar fără să te întrebe dacă îi primești sau nu, dacă ai nevoie de ei sau dacă au loc pe tine. De fapt loc se găsește mereu pentru

381 de sătmăreni au ajuns pe mâna medicilor în perioada Sărbătorilor Pascale
Secretul costiţelor delicioase pregătite la cuptor la STOP3 Bistro. Cum trebuie să se „relaxeze” carnea în miere
Opt persoane rătăcite la Luna Șes au fost salvate de pompieri – totul a fost doar un exercițiu
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Centimetrii în plus apar fără să te întrebe dacă îi primești sau nu, dacă ai nevoie de ei sau dacă au loc pe tine. De fapt loc se găsește mereu pentru ei. Din păcate. Și aceștia creează multe coșmaruri doamnelor care își doresc mereu silueta de la 20 de ani.

Și bine fac că își doresc, pentru că altfel nu s-ar obosi să afle de metodele care le stau la dispoziție pentru a-și îndeplini visul și nu ar mai cunoaște-o pe Rodica, femeia care te ajută să arzi centimetrii de pe tine cu zâmbetul pe buze. Și totul într-un stil demn de filmele SF, cel puțin când vine vorba de costumație.

Odată ce intri la Rodica în spațiul amenajat pentru drenajul limfatic, căci așa îi spune tratamentului, chiar dacă nu faci tratamentul, pleci mai câștigat, încărcat de energie și bună dispoziție, lucruri pe care Rodica le oferă gratuit tuturor clienților. Și în salonul ei clienți sunt doar cei care intră prima dată, pentru că pe urma toți devin prieteni.  Drenajul limfatic pe care Rodica îl oferă clientelor este un tratament de înlăturare a toxinelor din organism și implicit de reducere a centimetrilor din diferite zone ale corpului.

13325457_1188906924506848_7991483215525316172_n

Totul pare un film SF cu extratereștri, costumația pe care o implică tratamentul fiind una asemănătoare cu cea folosită de actori în scenele ce simulează acțiunea în cosmos. Drenajul limfatic presupune impachetarea corpului în costumația specială care încălzește corpul și creează un vacuum, care pune presiune pe ganglionii limfatici, extrage surplusul de apă din organism și îl direcționează către sistemul excretor, eliminând în același timp și toxinele din organism. Doamnele și domnișoarele care au încercat tratamentul au avut rezultate excelente, unele dintre acestea pierzând chiar și 12 centimetri de pe picioare sau mai bine de 20 de pe burtă, în cadrul unui tratament. O ședință durează aproximativ 40 de minute și implică faza în care persoane stă în costumul special, precum și pregătirile anterioare, cremele care se aplică înainte, cu precizare că acestea nu e permis să fie active. Pentru rezultate de durată se recomandă 10-12 ședințe, în maxim 2 tratamente complete pe an, iar în rest de menținere câte o ședință pe săptămână. Nu doar doamnele cu probleme de greutate apelează la acest tratament, ci și manechinele, sportive sau alte persoane care nu au o problemă cu greutatea dar doresc o detoxifiere serioasă a organismului. Și nu sunt puține, media de cliente pe zi fiind de 15 persoane.

Când ieși din costumul de drenaj senzația este una de eliberare, de ușurare, simțind corpul mai ușor, mai răcoros, mai odihnit, iar ca stare de spirit te simți mult mai energic și bine dispus, de partea de ambianță din timpul tratamentului ocupându-se Rodica, cea care este o sursă nesfârșită de energie pentru clienții ei. Nu de puține ori între aceasta și clientele ei se leagă prietenii atât de strânse încât acestea ajungă să organizeze petreceri împreună, să vină la cursurile de Kangoo organizate în centrul Rodicăi sau să își aducă mașina la reparat la service-ul ei auto.

Cele sau cei care doresc să scape de centimetri, de toxine și monotonie pot apela la drenajul limfatic, contactându-o pe Rodica la numărul: 0756784412

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!