Sătmărenii, printre cei mai mari sinucigași. Un nou caz

HomeActualitate

Sătmărenii, printre cei mai mari sinucigași. Un nou caz

Nici o săptămână nu a trecut de la ultimul caz de suicid anunțat de cei de la Serviciul Județean de Ambulanță și o nouă persoană a fost descoperită sp

Punctul de vedere al Spitalului Județean de Urgență cu privire la moartea tânărului de 31 de ani în spital
Un copil s-a înecat pe fundul bazinului la un ștrand din Satu Mare
Tehnicianul care a aprobat transportul bradului cu ambulanța, a fost sancționat, dar nu dat afară
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Nici o săptămână nu a trecut de la ultimul caz de suicid anunțat de cei de la Serviciul Județean de Ambulanță și o nouă persoană a fost descoperită spânzurată de către familie.

Sătmărenii par să fie printre persoanele cu cea mică rezistență față de greutățile vieții, ultimul studiu arătând că aceștia au speranța de viață cea mai mică, cu 5 ani mai redusă decât cei din București. Totodată în județul Satu Mare au loc unele dintre cele mai multe cazuri de suicid și tentative de suicid înregistrate.

„ suntem solicitati in Adrian pentru o persoana de sex masculin , 66 ani gasit spanzurat. Echipajul cu medic care s-a deplasat, a declarat decesul la locul solicitarii, pacientul aflandu-se in afara resurselor terapeutice. Cazul a fost predat politiei.”, se arată în comunicatul de presă al Serviciului Județean de Ambulanță din data de patru august.

Nu se cunosc cauzele pentrucare bărbatul a apelat la acest gest, dat fiind faptul că acesta mai avea câțiva ani buni în față.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!