Cristi Frizeru vă mulțumește tuturor! Încă puțin și se întoarce acasă

HomeActualitate

Cristi Frizeru vă mulțumește tuturor! Încă puțin și se întoarce acasă

Cristian Avram, cunoscut printre sătmăreni ca și Cristi Frizeru după ce prin mâinile lui au trecut mii de sătmăreni pentru a se tunde, se însănătoșeșt

Să ajutăm un suflet! Cristi Frizeru are nevoie de sprijinul sătmărenilor pentru o nouă viață
Sătmărenii au umplut sala mare a Casei de Cultură pentru Cristi Frizeru. Încă nu e târziu să mergi și tu
Spectacol deosebit în această seară pentru Cristi Frizeru`. Să afle toată lumea de el!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cristian Avram, cunoscut printre sătmăreni ca și Cristi Frizeru după ce prin mâinile lui au trecut mii de sătmăreni pentru a se tunde, se însănătoșește rapid după operația de transplant de ficat.

Cristian a fost supus unei intervenții chirurgicale de transplant de ficat, lucru posibil după ce sătmărenii au demonstrat că se știu mobiliza pentru a ajuta un semen, făcând donații care l-au ajutat pe Cristian să își plătească costul transplantului.

Se pare că lucrurile au  mers foarte bine, organismul lui Cristian acceptând noul ficat. Acesta a avut și un mesaj de transmis de pe patul de spital, pentru toți cei care l-au ajutat:

„”Vă mulțumesc tuturor că ați fost alături de mine. Mai am un pic de recuperare, cam o lună. Vă pup, mi dor de voi .!!!!!”, le-a transmis Cristi Frizeru prietenilor săi și tuturor celor care l-au sprijinit în această perioadă.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!