Tenorul Norbert Nagy face un „Cadou pentru suflet”. Concert caritabil extraordinar în ajun de Crăciun

HomeLifestyle

Tenorul Norbert Nagy face un „Cadou pentru suflet”. Concert caritabil extraordinar în ajun de Crăciun

Tenorul Norbert Nagy nu mai are nevoie de nici o prezentare pentru sătmăreni, aici acasă, unde este primit de fiecare dată cu brațele deschise și de u

Mobilizare generală pentru statorestele Florin Bandici
Tenorul Norbert Nagy organizează un concert caritabil pentru secția de pediatrie
Să dăm din nou dovadă de omenie! Starostele Florin Bandici are nevoie de sprijinul sătmărenilor
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Tenorul Norbert Nagy nu mai are nevoie de nici o prezentare pentru sătmăreni, aici acasă, unde este primit de fiecare dată cu brațele deschise și de unde coboară cu greu de pe scenă, fiind mereu întors din drum de aplauzele sătmărenilor. Norbert impresionează mereu cu vocea lui puternică și prestația elegantă pe care o are.
Norbert are însă, pe lângă înclinația pentru muzică și o plăcerea, aceea de a-i ajuta pe cei din jur, care nu au fost foarte norocoși în viață. Acesta este cel de-al doilea an în care Norbert Nagy organizează un concert caritabil prin care dorește să facă sărbătorile de iarnă și anul ce vine mai lin și mai ușor pentru anumite persoane. Acesta oferă un „Cadou pentru suflet”, așa cum se numește spectacolul din acest an, atât spectatorilor, cât și micuților de la secția de Pediatrie.
Spectacolul caritabil va avea loc în data de 23 Decembrie, la Teatrul de Nord. Alături de Norbert pe scenă vor urca și alte persoane din lumea muzicală și a dansului, aceștia promițând un spectacol plin de bucurie și emoție. Intrarea se va face pe bază de bilet iar fondurile strânse vor fi direcționate pentru achiziția de aparatură pentru secția de Pediatrie a Spitalului Județean, atât pentru Oncologie Pediatrică cât și pentru alte ramuri medicale.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!