Jocuri pentru adulții care își petrec serile de iarnă acasă, cu prietenii

HomeLifestyle

Jocuri pentru adulții care își petrec serile de iarnă acasă, cu prietenii

A început perioada rece, iar cei care nu agrează ieșitul în club ca mod de divertisment le rămâne ca singură variantă petrecerile date acasă, cu priet

A doua zi a festivalului „La dâmburi” s-a încheiat cu un super show marca DJ Shiver
De ce Restaurantul Promena e un loc mișto să îți faci majoratul
7 beneficii ale team building-ului asupra echipei tale
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A început perioada rece, iar cei care nu agrează ieșitul în club ca mod de divertisment le rămâne ca singură variantă petrecerile date acasă, cu prietenii, în jurul unui pahar de vin și a poveștilor. Problema este însă că nu toți cei pe care îi inviți la tine într-o astfel de seară se cunosc mereu, de cele mai multe provenind din medii diferite, o parte colegi de muncă, alții vecini și durează până aceștia renunță la rețineri și se simt bine. Pentru astfel de jocuri, psihologii recomandă câteva jocuri pentru adulți, suficient de hazlii cât să spargă gheața, dar în același timp destul de serioase încât să accepte toată lumea să le joace.

Întrebări și răspunsuri pe măsură:

Pentru acest joc vei avea nevoie de două seturi de cărți, pe care le poți tipări chiar tu. Primul set de cărți, va fi cu întrebări. Scrie sau concepe cât de multe întrebări dorești, pentru ca totul să fie mai haios. Iar al doilea set va conține același număr de răspunsuri, la fel concepute. Așează seturile separate, în așa fel încât să se știe că într-o parte sunt întrebările, iar în cealaltă sunt răspunsurile.

Primul jucător va trage o întrebare, iar al doilea, răspunsul. OBLIGATORIU acestea trebuie ccitite cu voce tare. Continuați până se termină setul de cărți.

Iată câteva idei pentru întrebări:

Ți-ai dori să fii milionar?

Ți-ar place să ai la dispozitia ta un harem de bărbați/femei?

Mergi des la restaurant?

Porți perura?

Te comporti decent când ești beat?

Esti o fire geloasă?

Răspunsuri:

Nu, am încercat o singură dată și a fost un dezastru.

Nu suntem îngeri, cine știe ce se poate întâmpla

O fac cu cea mai mare plăcere

Este visul meu din copilărie

Nu, sunt bine crescut

Iți voi răspunde în particular

În funcție de oamenii cu care îți vei petrece seara, întrebările pot fi dintre cele mai haioase, deocheate sau serioase. Nu uita,cerul este limita.

 

Povestea poveștilor

Vă împărțiți în echipe de câte doi și scrieți pe o foaie de hârtie câteva cuvinte, cât mai haioase și diferite. Puneți biletele într-un bol și fiecare echipă va trebui să tragă câte un bilet. Compuneți o poveste scurtă și haioasă, care să includă cuvintele de pe listă.

Nu uita, cu cât cuvintele sunt mai haioase, cu atât povestea va fi pe măsură. Nu mai punem la socoteală și reacția oamenilor.

 

Suntem diferiți

Concepeun set de cartonașe, cu afirmații diferite. Le pui într-un bol, și lumea din jur va trebui să tragă pe rând câte un bilețel. Cine tragebilețelul, citește cu voce tare și apoi continuă afirmația. Fiecare jucător va trebui apoi să facă același lucru. Treceți la biletul următor, până le terminați pe toate.

Exemple:

Deși nimeni nu găsește amuzant, eu…

Nu am făcut niciodată…

Cred că am cea mai mișto…

Nu aș încerca niciodată…

Când mă gândesc la prune…

 

Pe lângă aceste jocuri, Anca Orha amintește celor dornici de un joc pentru adulți, acasă, și mima sau Activity, dar recomandă și alte jocuri care pot fi găsite în comerț și care pot da o pată de culoare serilor petrecute cu prietenii.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!