Dorel lovește din nou! Un șofer de la Florisal a distrus un balcon cu mașina de gunoi

HomeActualitate

Dorel lovește din nou! Un șofer de la Florisal a distrus un balcon cu mașina de gunoi

Pățania zilei de vineri, 13, vine din partea unui șofer Florisal. Se pare că pentru acestea ziua de vineri 13 a fost una chiar cu ghinion. Omul se afl

În ochii tuturor sunt niște eroi, dar puțini știu cu ce probleme se confruntă. Care sunt neajunsurile ISU „Someș” Satu Mare
Câine de rasă, aruncat de stăpân în Someș, pentru că nu și-a permis investigații medicale pentru el
Caz deosebit de grav! Un copil a ajuns la spital după ce a băut ulei încins
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pățania zilei de vineri, 13, vine din partea unui șofer Florisal. Se pare că pentru acestea ziua de vineri 13 a fost una chiar cu ghinion. Omul se afla în timpul programului când a stat la baza distrugerii unui balcon. 

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de vineri, în cartierul Micro 16. Șoferul Florisal se afla în timpul serviciului,șofer pe mașina de gunoi. Acesta, de bună credință, a dat utilajul cu spatele pentru a face loc unei alte mașini să treacă, moment în care a lovit cu partea superioară a camionului balconul de la etajul 1 al unui apartament. Deși nu avea viteză, balconul a fost grav afectat.

Zona a fost securizată de pompieri, care au fost solicitați la fața locului. Balconul reprezintă un pericol dat fiind faptul că oricând o bucată poate să cadă peste cineva aflat în zonă.

16106417_1298165026889467_1774955025_o

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!