Sătmărean prins la furat în Bihor. S-a ascuns în cimitir dar a fost găsit de câinele polițist

HomeActualitate

Sătmărean prins la furat în Bihor. S-a ascuns în cimitir dar a fost găsit de câinele polițist

În noaptea de joi spre vineri, 12-13 ianuarie, în jurul 03:50, polițiștii de la ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Marghita au auzit sist

Boschetarii de pe Horea nr6, treziți cu noaptea în cap de Poliția Locală și primar
Bellagio și-a premiat castigatorii. Olah Daniel a câștigat excursia la Paris
Ansamblul „VATRA” din Santău dispută astăzi finala în emisiunea „La Măruță”. Au nevoie de voturile noastre ca să câștige
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În noaptea de joi spre vineri, 12-13 ianuarie, în jurul 03:50, polițiștii de la ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Marghita au auzit sistemul de alarmă al unei firme din apropierea străzii Republicii din localitate. Aceștia s-au deplasat în zonă și au surprins în flagrant un bărbat în timp ce escalada geamul spart al unui magazin de electrocasnice.

La vederea polițiștilor, hoțul a luat-o la fugă, având asupra lui o geantă voluminoasă. Polițiștii au urmărit bărbatul prin mai multe grădini și au folosit armamentul din dotare pentru a-l prinde. „Cel în cauză a fugit la vederea polițiștilor, fapt pentru care agenții de poliție au procedat la urmărirea pedestră a acestuia prin grădinile învecinate. Întrucât acesta nu se oprea, s-a făcut somație legală conform uzului de armă, a fost executat un foc de avertisment în plan vertical, și, pentru că acesta nu s-a supus somației, au mai fost executate alte două focuri de armă în direcția acestuia. Cel în cauză și-a continuat fuga, abandonând geanta în care, ulterior, a fost descoperită apartură electronică sustrasă, respectiv laptopuri, telefoane mobile și tablete”, a declarat comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Prejudiciul, în valoare de 27.000 lei, a fost recuperat integral de polițiștii marghitani.

Speriat de focurile de armă, bărbatul s-a ascuns în cimitirul din localitate, acolo unde a fost depistat în jurul orei 07:30 cu ajutorul conductorului câinelui de urmă.

În urma activităților specifice efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Marghita, în jurul orei 07.30 a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 36 de ani, din comuna Ciumești, județul Satu Mare. Acesta a fost depistat pe raza municipiului Marghita. Pentru identificarea și prinderea acestuia, polițiștii din Marghita au solicitat sprijinul Seviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Satu Mare, respectiv al conductorului câinelui de urmă.

 

sursa: www.bihon.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!