Durerea femeii căreia i-au murit ambii copii…Atenţie, mesaj cu impact emoţional!

HomeActualitate

Durerea femeii căreia i-au murit ambii copii…Atenţie, mesaj cu impact emoţional!

“ (...) Dar nu mai este mult şi vom fi împreună și nu ne vom mai despărți niciodată(…)” scrie Ligia Balog, femeia din Satu Mare care şi-a pierdut ambi

OPINIE! Investitori tot vin, dar pe când vin și investițiile? Ne lăudăm cu ce avem că ne e rușine cu ce nu am fost în stare să facem
O bloggeriță sătmăreană a publicat în revista Andreei Esca. Unde locuiește și despre ce scrie
Restricții de circulație pe ruta Satu Mare-Odoreu-Apa. Folosiți altă rută!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

“ (…) Dar nu mai este mult şi vom fi împreună și nu ne vom mai despărți niciodată(…)” scrie Ligia Balog, femeia din Satu Mare care şi-a pierdut ambii copii într-un accident teribil de maşină.

După ce au fost operaţi la Cluj, soții George și Ligia Balog s-au întors la Satu Mare, fiind internați la Spitalul Județean. Starea lor de sănătate se ameliorează, iar cei doi se află pe un drum bun în privinţa recuperării fizice, însă cu un gol imens în suflet, o durere sfâşietoare lăsată să se înţeleagă din cuvintele pe care le-a scris mama copiilor pe pagina sa de Facebook.

Aflându-se pe patul de spital, aceasta a postat pe contul său acest mesaj:”Mereu vom fi împreună ca o familie binecuvântată ce am fost și vom fi în continuare chiar dacă voi ați plecat de lângă noi. Va iubim mult copilași noștri și suntem fericiti că am putut să ne bucurăm de voi. Dar nu mai este mult și vom fi împreună și nu ne vom mai despărți niciodată”. 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!