Împodobește mamă bradul, că vine Fuego la Satu Mare

HomeLifestyle

Împodobește mamă bradul, că vine Fuego la Satu Mare

Toate gospodinele sau... gospodinii să fie pe fază! Dacă vreți să faceți un cadou special mamelor, surorilor, cumnatelor sau de ce nu soacrelor dumnea

Programul manifestărilor dedicate zilei de 29 Iulie – Ziua Imnului Național
Cât de des trebuie să merg la salină? – Un material despre La Salina și efectele ei
Sătmărenii, tot mai reținuți când vine vorba de a deschide afaceri noi. Cifre triste făcute publice de un parlamentar sătmărean
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Toate gospodinele sau… gospodinii să fie pe fază! Dacă vreți să faceți un cadou special mamelor, surorilor, cumnatelor sau de ce nu soacrelor dumneavoastră nu vă rămâne decât să vă organizați din timp, adică să cumpărați bilete la concertul artistului…Fuego.

Acesta va concerta pe 27 martie 2017, într-o zi de luni la noi în oraș.

Concertul se va desfășura între orele 20,00 și 22,00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul reședință de județ.

Artistul inimilor, Paul Surugiu alias Fuego pornește din nou la drum prin țară cu un spectacol grandios – „LĂSAȚI-MI MUZICA!” – celebrând de această dată, 10 ani de turnee naționale. Interpretul va poposi în 20 de orașe, printre care și Satu Mare(ce onoare ?!?) prezentând publicului său un adevărat show al muzicii cu melodie, culoare, sensibilitate, versuri și piese de neuitat. Alături de band-ul său, Fuego va da naștere unei lumi muzicale în care fiecare se va regăsi.  În cadrul spectacolului, artistul va lansa un nou material discografic, un musical-audio spectaculos, realizat împreună cu maestrul Zsolt Kerestely.

Biletele se găsesc pe startickets.ro sau la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!