Cea mai iubită trupă rock revine în oraș. Vezi când vor concerta

HomeLifestyle

Cea mai iubită trupă rock revine în oraș. Vezi când vor concerta

Cea mai iubită trupă rock din România va concerta pe 5 martie, de la ora 21,30 la club Poesis din Satu Mare. Cavalerii Rockului Românesc vor lansa un

Tradiție și sclipire de Paști, cu o singură piesă vestimentară: ia tradițională
Celebrul AKON a dansat pe muzica unei sătmărence. Ea era DJ la nunta ambasadorului Italiei în Arabia
Cauți un magazin de piese auto bun, în Iași?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cea mai iubită trupă rock din România va concerta pe 5 martie, de la ora 21,30 la club Poesis din Satu Mare. Cavalerii Rockului Românesc vor lansa un material discografic de excepţie, CARGO VINYL, care va fi destinat colecţionarilor şi fanilor exclusivişti. 

Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul a fost presat pe 2 viniluri şi s-a fabricat într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare, care vor fi înseriate, pentru ca fiecare dintre cei care cumpără abumul să fie posesor al unui unicat (şi pentru a avea o valuare numismatică în timp). Un amendament: albumele cu numărul 1 şi 250 vor fi vândute la licitaţie, iar banii vor fi donaţi pentru victimele Colectiv. Vinilul dublu conţine 12 cântece şi se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Române, în concertul “Noaptea Vrăjitoarelor”.

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte şi realizări, adăugând la colecţia privată mai multe distincţii importante printre care: Ordinul Cultural în Grad de Cavaler, Cetăţeni de Onoare ai Oraşului Timişoara şi, de departe cea mai importantă distincţie, primită din partea publicului: CEA MAI IUBITĂ TRUPĂ ROCK DIN ROMÂNIA.

Evenimentul de la Satu Mare face parte din turneul national CARGO – LANSARE DE VINYL. Prețul unui bilet este 50 lei.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!