PSD Satu Mare în acord cu restul trupei: pro Dragnea și pro mazilirea lui Chirică de la Iași

HomeActualitate

PSD Satu Mare în acord cu restul trupei: pro Dragnea și pro mazilirea lui Chirică de la Iași

În Partidul Social Democrat există încă un vechi obicei, acela de a-și arăta unii altora, cel puțin la nivel înalt, cât de bine poziționați sunt ca po

OPINIE!!! Datul de limbi, sport de performanță în PSD Satu Mare
OPINIE! PSD Satu Mare – un fel de piftie care tremură fără ciolan
Ioana Bran, despre legea care stopează risipa de alimente și crearea de deșeuri alimentare: „ E o problemă gravă de care suntem conștienți”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În Partidul Social Democrat există încă un vechi obicei, acela de a-și arăta unii altora, cel puțin la nivel înalt, cât de bine poziționați sunt ca popularitate printre colegii din partid. Astfel, în momente în care poziția unui lider este pusă la îndoială sau este contestat, doar de cineva din interior, filialele din țară fac un scut de protecție împotriva liderului, oferindu-i un vot de încredere, care ar trebui să reîntărească poziția acestuia în partid.

Astfel de procedee s-au folosit și pentru susținerea lui Victor Ponta și a altora, iar acum a venit rândul lui Liviu Dragnea să fie blindat de susținerilor filialelor din teritoriu. Pentru a nu se pune rău cu „șeful”, cei de la PSD Satu Mare au avut o întâlnire în urma căreia au lansat public decizia: „Îl susținem necondiționat pe domnul președinte Liviu Dragnea”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Satu Mare. Tot susținere necondiționată au avut și alții, care mai apoi au recunoscut că au greșit sau că au luat-o pe o cale greșită, iar cei care s-au grăbit să îi ofere încrederea au trebui să se ascundă o vreme pentru a face lumea să uite „susținerea”lor.

Redăm în continuare comunicatul PSD:

Comitetul executiv al PSD Satu Mare, reunit miercuri după-amiaza în ședință, a adoptat cu unanimitate de voturi două rezoluții de susținere necondiționată a președintelui Liviu Dragnea și a Guvernului Sorin Grindeanu și o poziție legată de declarațiile președintelui PSD Iași, Mihai Chirică.

 

Prin rezoluțiile adoptate, PSD Satu Mare își exprimă susținerea necondiționată a  domnului Dragnea Nicolae în calitate de președinte al Partidului Social Democrat și susținerea Guvernului legitim al României condus de domnul prim-ministru Sorin Grindeanu și a programului de guvernare cu care PSD a câştigat încrederea românilor şi votul acestora la alegerile din 11 decembrie 2016.

 

”Având în vedere necesitatea depășirii impasului în care s-a ajuns în societatea românească, nevoia de a implementa programul de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile din 11 decembrie 2016 și de a veni astfel în întâmpinarea așteptărilor și a necesităților românilor, rămânem fideli românilor care ne-au legitimat, proiectelor pe care le-am susținut și celui care a avut inițiativa construirii unei Românii cu o clasă de mijloc puternică, domnul președintele al PSD Liviu Dragnea. Îl susținem necondiționat pe domnul președinte Liviu Dragnea, susținem Guvernul Grindeanu și toate acțiunile sale care au scop aplicarea programului de guvernare”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

 

De asemenea, membrii CEX al PSD Satu Mare au adoptat o poziție referitoare la afirmațiile liderului PSD Iași, domnul Mihai Chirică, exprimându-și dezaprobarea față de atitudinea acestuia și considerând că toate problemele se discută în primul rând în forurile statutare ale partidului.”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!