TRAGEDIE! Copilul unei familii de sătmăreni a murit din cauza rujeolei

HomeActualitate

TRAGEDIE! Copilul unei familii de sătmăreni a murit din cauza rujeolei

Copilul de doar un an și nouă luni, a unei familii de sătmăreni, a decedat luni, 6 martie, în Spitalul Municipal din Oradea. Acesta a fost transferat

Un copil de câteva luni a murit în incendiul de la Pomi. A fost înghițit de flăcări
Gherța e încă în stare de șoc după sinuciderea lui Alex. Ce declară profesorii și mătușa copilului despre moartea lui
Copil de doar un an din Ardud, mort în condiții groaznice. A fost lăsat să înghețe într-o baltă cu apă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Copilul de doar un an și nouă luni, a unei familii de sătmăreni, a decedat luni, 6 martie, în Spitalul Municipal din Oradea. Acesta a fost transferat acolo de urgență de la Satu Mare. 

Copilul a decedat după ce a ajuns la Oradea, acesta fiind trimis de medicii din județul Satu Mare în stare gravă, acesta suferind mai multe complicații pe fondul unei rujeole. Medicii sătmăreni au încercat să îl trimită inițial la Cluj, dar nu a putut fi primit.

„Fetiţa de un an şi nouă luni a fost adusă din judeţul Satu Mare, la solicitarea colegilor noştri de acolo, după ce iniţial au cerut transferarea ei la Cluj-Napoca, unde însă nu a putut fi primită. Era în stare extrem de gravă, în şoc, fiind internată direct la Terapie Intensivă, într-un izolator, şi din păcate a murit după câteva ore”, a declarat pentru cei de la www.ebihoreanul.ro, dr. Florin Maghiar, directorul medical al Spitalului Municipal din Oradea.

Fetița provine dintr-o familie numeroasă, mai având alți 14 frați. O parte dintre aceștia au suferit de aceeași boală, rujeolă, fiind internați în spitalul din Satu Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!