Noi detalii despre moartea copilului din Gherța care s-a spânzurat. Mesajul postat de el, care îți dă de gândit

HomeActualitate

Noi detalii despre moartea copilului din Gherța care s-a spânzurat. Mesajul postat de el, care îți dă de gândit

Un val de spaimă și de nedumerire a cuprins localitatea Gherța Mare, comuna Turț din județul Satu Mare,după ce au aflat că un tânăr de doar 14 ani și-

Gherța e încă în stare de șoc după sinuciderea lui Alex. Ce declară profesorii și mătușa copilului despre moartea lui
Paște negru pentru o familie din Doba. Copilul lor a murit spânzurat cu șnurul de la hanorac, pe topogan
INCREDIBIL!!! Copilul dn Gherța care s-a spânzurat ar fi jucat Balena Albastră
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un val de spaimă și de nedumerire a cuprins localitatea Gherța Mare, comuna Turț din județul Satu Mare,după ce au aflat că un tânăr de doar 14 ani și-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit spânzurat în podul casei de către tatăl său.

Părinții băiatului i-au simțit lipsa încă de dimineață, de la ora 8, când au și început să în caute, în jurul casei pentru început, ca mai apoi tatăl său să facă descoperirea macabră, în podul casei.

Rapid, în mediul, dar și în rândul celor de la școală și alți tineri din localitate a apărut informația că tânărul și-a pus capăt zilelor pentru că ar fi jucat „Balena Albastră”.

Un prieten al său, coleg de școală, afirmă că la baza gestului lui Alex ar fi stat o neînțelegere mai veche cu părinții. Acesta nu era tocmai un copil exemplu la școală, fiind corigent,ceea ce i-ar fi înfuriat părinții.

„Copilul ce s-a sinucis nu a jucat balena albastră. Este un mit. Părinții l-au pus la prea multă muncă și a rămas corigent, iar tatăl l-a amenințat. Am spus doar ce știu, sunt de la aceeași școală cu el și nu m-aș fi gândit niciodată că Alex s-ar  gândi la asta. Era mereu mai asa…trist. Deja avea planul asta de mult și se zice că a mai încercat”, afirmă colegul de școală al tânărului într-un mesaj transmis Ziarului ObiectivSM.

Pe de altă parte, nici verișoara lui Alex nu crede că acesta ar fi jucat jocul cu provocări care duce la moarte, dar aceasta este de acord că una dintre ultimele lui postări pe o rețea de socializare, trebuia să le atragă atenția că ceva nu este în regulă cu el.

„Nuuu cred (n.r. că ar fi jucat Balena Albastră), dar acum o săptămână într-adevăr a postat ceva care trebuia să ne dea de gândit. <<Viața este ca un joc cu nivele unul mai greu ca altul.Oare se merită să continuăm jocul dacă până acum n-am vrut săne obisnuim cu greutatea munților pentru a-i muta în viitor? De acum nu mai are rost>>. Nu l-am văzut de la Crăciun, dar da, era mai retras”,afirmă verișoara tânărului.

 

Citește și:

Cum dorm boschetarii în parc, sub nasul poliției locale! Nu le pute?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!