Cel mai activ primar din România e sătmărean. Felicitări Grieb Csaba, primarul Tășnadului!

HomeActualitate

Cel mai activ primar din România e sătmărean. Felicitări Grieb Csaba, primarul Tășnadului!

Primarul orașului Tășnad a fost declarat în acest început de săptămână ca fiind cel mai activ primar de oraș din România. Distincția a fost primită de

Caz incredibil la Tășnad! Primăria își angajează avocat ca să o apere de postările de pe Facebook
Tășnădenii vor face schimb de experiență cu italienii în domeniul turismului
OPINIE! A-nceput cu dreptul, dar și-a dat cu stângu-n dreptu`. Primarul care nu suportă critica sub nici o formă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primarul orașului Tășnad a fost declarat în acest început de săptămână ca fiind cel mai activ primar de oraș din România. Distincția a fost primită de acesta în cadrul întâlnirii Asociației Orașelor din România.

Luni a avut loc Adunarea Generală a Asociației Orașelor din România, la care, primarii prezenți au avut ocazia să se întâlnească cu  primul ministru Sorin Grindeanu, vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul finanțelor publice Viorel Stefan, ministrul fondurilor europene Rovana Plumb, ministrul agriculturii Petre Daea, ministrul tineretului si sportului Marius-Alexandru Dunca, ministrul educației Pavel Nastase, ministrul turismului Mircea Titus Dobre, presedintele ANAP Bogdan Puscas, vicepreședintele ANFP Cristian Vasile Bitea, secretari de stat, presedinți de comisii ai Camerei Deputatilor și Senatului și alți oameni din administrația centrală, cu careau avut ocazia să discute aplicat. Unul dintre sătmărenii prezenți la această întâlnire a fost primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba Francisc.

 

„ S-au purtat discuții pe teme specifice cu primul ministru, cu vicepremierul și cu fiecare ministru, șef de agenție și parlamentar prezent. A fost o întâlnire constructivă, benefică primarilor de orase dar și celor din guvern, într-o atmosferă plăcută și deschisă.”, a afirmat primarul Grieb Csaba Francisc pentru ObiectivSm.

Întâlnirea nu a fost doar un prilej de a pune față în față autoritățile locale cu cele centrale ci a fost folosit și pentru a recompensa și motiva edilii din țară să aibă o activitate productivă pentru comunitățile lor.

În acest sens primarul tășnădean a primit titlul de „Cel mai activ primar de oraș”, fiind vorba despre primarii aflați la primul mandat. Alături de el au mai fost premiați și alți primari din țară, fiecare la o altă categorie.

17800306_1307701279266583_1710247737307110027_n

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!